Μικρούλα με σύδρομο Down γίνεται μοντέλο για παιδιά, χάρη στο αφοπλιστικό της χαμόγελο

Advertisement
Μικρούλα με σύδρομο Down γίνεται μοντέλο για παιδιά, χάρη στο αφοπλιστικό της χαμόγελο
Advertisement

Αυτό το μικρό παιδί με το σύνδρομο Down έχει γίνει μοντέλο για παιδάκια αφού τους κέρδισε όλους με το αφοπλιστικό χαμόγελό της.

Ένα αξιολάτρευτο παιδί που έχει σύνδρομο Down έχει οριστεί να γίνει το επόμενο top model παιδιού της Βρετανίας αφού φωτογραφήθηκε από ένα πρακτορείο μοντέλων τυχαία.
Η Connie-Rose Seabourne, από το Morley, κοντά στο leeds, προσέλκυσε την προσοχή τριών πρακτορείων, μετά την αποστολή σε αυτούς, φωτογραφιών της από τη μητέρα της Julie Britton, 42 χρονών.Είναι μόνο 23 μηνών και έχει πάρει μέρος σε δύο καμπάνιες.
Η μητέρας της είναι περήφανη λέγοντας ότι η αναπηρία της κόρης της «δεν προσδιορίζει ποια είναι».

ff2

Η Connie-Rose γεννήθηκε δύο μήνες πιο πριν απ’ότι θα έπρεπε κανονικά, αλλά δεν είχε διαγνωστεί με σύνδρομο Down, έως ότου ήταν δύο εβδομάδων, – κάτι που δεν ενοχλεί την Julie ή τον σύντροφό της Peter Seabourne, 44 χρόνων.

Η Julie είπε: «Ήξερα ότι αν γεννούσα ένα παιδί με σύνδρομο Down θα ήταν πολύ μεγάλο ρίσκο, και θα μπορούσα να έχω κάνει το τεστ για να διαγνωστεί η ασθένεια στο παιδί ενώ ήμουν έγκυος, αλλά ήταν κάτι που δε με ένοιαζε καθόλου»

r52 d25

Χάρη στο ιδιαίτερο χαμόγελο της Connie-Rose πολλοί άνθρωποι παρότρυναν την μητέρα της να πάει σε κάποιο πρακτορείο και να το ψάξει μήπως μπορούσε να γίνει η μικρή μοντέλο. πήγε λοιπόν σε κάποιον με εμπειρία για να ζητήσει την γνώμη του.
Είπε: «Έστειλα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μια εικόνα της Connie-Rose σε ένα πρακτορείο μοντέλων για να τους ρωτήσω αν ενδιαφέρονται ή αν απλά εγώ κοροϊδευα τον εαυτό μου».
«Πήραμε μια απάντηση αμέσως ότι σίγουρα τους ενδιαφέρει η συγκεκριμένη περίπτωση».
«Όταν μίλησα με τα πρακτορεία για την ασθένεια της κόρης μου, κανείς δεν νοιάστηκε και δεν είπε το παραμικρό. Νομίζω ότι περισσότερο ένοιαζε εμένα παρά εκείνους!»

Η Julie έστειλε φωτογραφίες της Connie-Rose σε τρία πρακτορεία που στη συνέχεια επικοινώνησαν μαζί της για να οργανωθούν και να προετοιμάσουν την μικρούλα να στηθεί μπροστά στις κάμερες.

r27 d15

Ωστόσο, αν το κοριτσάκι μετανιώσει ή δεν θέλει να συνεχίσει όλο αυτό, η Julie θα δεν θα φέρει αντίρρηση
.
Είπε: “Από τη στιγμή που είναι θα πάρα πολύ γι “αυτήν όλο αυτό ή δεν της αρέσει, θα σταματήσουμε. Το πρώτο σημάδι να πάρουμε ότι δεν το απολαμβάνει, και θα σταματήσουμε. Το τι θέλει η ίδια να κάνει είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε όλα αυτά.»

Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που χαίρονται με την επιτυχία μας και δεν βλέπουν το σύνδρομο αυτό σαν ασθένεια.
Είπε: «Είχαμε τόσο μεγάλη υποστήριξη από τόσους πολλούς ανθρώπους και πολλές θετικές εμπειρίες.»

d43

 

«Έχει σύνδρομο Down, δεν είναι το σύνδρομο Down. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, αλλά αυτό έχει να κάνει με την παιδεία του κάθε ανθρώπου.»
Η Julie επισκέπτεται τώρα κι άλλους γονείς των οποίων τα παιδιά έχουν το σύνδρομο Down, στα τοπικά νοσοκομεία για να προσπαθήσει να βοηθήσει τις οικογένειες, οι οποίες αρχικά αισθάνονται συγκλονισμένες με τη διάγνωση αυτή.
Είπε: «Μερικοί γονείς δυσκολεύονται με την ιδέα του συνδρόμου Down σε πρώτη φάση και νομίζουν ότι η ζωή δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Θα προσπαθήσω να εξηγήσω ακριβώς πόση υποστήριξη υπάρχει εκεί έξω για τα παιδιά τους και τους ίδιους.»

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement