Μυστηριώδης μαύρη πόρτα εμφανίστηκε σε γέφυρα και κανένας δεν τολμά να την ανοίξει!

Advertisement
Μυστηριώδης μαύρη πόρτα εμφανίστηκε σε γέφυρα και κανένας δεν τολμά να την ανοίξει!
Advertisement

Ένα πέπλο μυστηρίου έχει απλωθεί πάνω από ένα ποτάμι στο Sonning της Βρετανίας όπου έχουν σπίτια η πρωθυπουργός της χώρας Τερέζα Μέι και ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ.

Και πώς όχι όταν στη γέφυρα της περιοχής εμφανίστηκε από το πουθενά μία μαύρη πόρτα με το Νο10 πάνω της!

Η πόρτα, η οποία μάλλον οδηγεί στο… πουθενά, αφού κανείς δεν έχει τολμήσει να την ανοίξει, πιστεύεται πάντως ότι έχει να κάνει με τη Μέι και το νέο της ρόλο στην Downing Street, ενώ είναι πιθανότατα έργο ενός καλλιτέχνη γνωστού και ως «Impro».

Μυστηριώδης μαύρη πόρτα εμφανίστηκε σε γέφυρα και κανένας δεν τολμά να την ανοίξει! - Εικόνα1

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με το BBC, στο παρελθόν είχε τοποθετήσει στη γέφυρα ένα ταχυδρομικό κουτί, όπως επίσης μία κόκκινη πόρτα σε έναν κυκλικό κόμβο και μία τεράστια πινέζα Google Maps!

Μυστηριώδης μαύρη πόρτα εμφανίστηκε σε γέφυρα και κανένας δεν τολμά να την ανοίξει! - Εικόνα2

«Οι περισσότεροι άνθρωποι απλά δεν βλέπουν τις ιδιορρυθμίες και τις παραξενιές της ζωής», είχε πάντως δηλώσει ο ίδιος στο BBC το 2014, δίνοντας το στίγμα του, για να συμπληρώσει: «Αν τοποθετήσετε μια μεγάλη κόκκινη πόρτα σε έναν κυκλικό κόμβο, θα διαπιστώσετε ότι ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων είναι τόσο απορροφημένος στον κόσμο του που απλά δεν θα τη δει. Κάποιοι όμως τη βλέπουν και θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτοί που μπορούν να τη δουν μπορούν επίσης να περάσουν μέσα από αυτήν. Είναι μια πόρτα της αντίληψης.

Κατά τον ίδιο τρόπο, με στην πινέζα της Google, αν αυτό που ψάχνετε είναι εδώ, τότε το έχετε βρει. Είναι ένα αναδρομικό χωρατό, σε πιο εξελιγμένη μορφή».

Ό,τι καταλάβατε, καταλάβαμε! Άβυσσος η ψυχή του καλλιτέχνη…


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα