Πήρε 3 φορές διαζύγιο και βρήκε τη γυναίκα της ζωής του σε μια… κούκλα του σeξ!

Advertisement
Πήρε 3 φορές διαζύγιο και βρήκε τη γυναίκα της ζωής του σε μια… κούκλα του σeξ!
Advertisement

Μία ιστορία που οδηγήθηκε στην κατάθλιψη, στη σκέψη για αυτοκτονία και τελικά, στον απόλυτο έρωτα.

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Σοφό ρητό, το οποίο έχει βρει εφαρμογή σε αμέτρητες περιπτώσεις. Στην περίπτωση μας όμως… ξεπεράστηκε. Αν υπάρχει ένα όριο στον έpωτα, ο Αυστραλός πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, κατάφερε να το υπερβεί. Τί έκανε; Πήρε τρεις φορές διαζύγιο, καταλήγοντας στην καψούρα του για μία καστανόξανθη… sεx doll!

Ο Μάρεϊ από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας έκανε μία επιλογή ζωής, «καταργώντας» κάθε στερεότυπο που μπορεί να φανταστεί ακόμη και ο πιο φανατικός οπαδός της ελευθερίας έκφρασης. Ο -τουλάχιστον- εκκεντρικός Αυστραλός, συζεί με την «κούκλα του έpωτα» και περιγράφει με πραγματική λατρεία, το πόσο «καuτό» και φοβερό σeξ κάνει μαζί της.

Η Νόνι, όπως την έχει ονομάσει, είναι φτιαγμένη από πλαστικό και φυσικά δεν μιλάει («προσόν που προφανώς εκτιμά ο Μάρεϊ, εκτός των υπολοίπων βεβαίως-βεβαίως). Ο ερωτευμένος Αυστραλός δεν διακρίνει αρνητικά πάνω της και αισθάνεται υπέροχα με τη σχέση που έχει αναπτύξει μαζί της.

Πήρε 3 φορές διαζύγιο και βρήκε τη γυναίκα της ζωής του σε μια… κούκλα του σεξ! - Εικόνα1

Μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ, δήλωσε ότι «αν κάποιος έχει μία επιλογή, σίγουρα θα προτιμήσει μία κανονική γυναίκα. Ωστόσο, δεν συμβαίνει πάντα αυτό. Μετά το διαζύγιο μου ήμουν πολύ δυστυχισμένος. Έφτασα στην κατάθλιψη και σκέφτηκα ακόμη και την αυτοκτονία. Η μοναξιά με σκότωνε».

Ο Μάρεϊ αγόρασε την κούκλα το 2008. Αμέσως αισθάνθηκε να καταπολεμά τη μοναξιά. «Θεωρώ ότι μου έσωσε τη ζωή. Άρχισα να βιώνω τη σχέση ως φυσιολογική. Όταν επέστρεφα σπίτι, βρισκόταν πάντα εκεί και με περίμενε. Μπορείς να της μιλάς για όλα τα θέματα που σε απασχολούν», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στη σeξουαλική ζωή με τη… Νόνι, δεν έκρυψε τα συναισθήματα του: «Εξαρτάται από την περούκα που θα της φορέσεις, τα ρούχα, το άρωμα, τη διάθεση της (!!!), όλα τα παραπάνω καθορίζουν το είδος του σeξ που κάνουμε. Είναι εντελώς διαφορετικό κάθε μέρα. Μπορείς να κάνεις τα πάντα».

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement