Το μοιραίο τέλος του πιο χοντρού άνδρα στον κόσμο! Κατέληξε να «φάει» τον ίδιο τον εαυτό του…

Advertisement
Το μοιραίο τέλος του πιο χοντρού άνδρα στον κόσμο! Κατέληξε να «φάει» τον ίδιο τον εαυτό του…
Advertisement

Έτρωγε πολύ και κατέληξε να «φάει» και τον εαυτό του.

Ο λόγος για τον Ρίκι Ναπούτι, τον παχύτερο άνδρα του κόσμου, ο οποίος έφθασε να ζυγίζει 400 κιλά, είχε να περπατήσει για πάνω από επτά χρόνια πριν το θάνατο του, απέτυχε να χάσει έστω και τα 45 κιλά που απαιτούνταν …

για να υποβληθεί σε εγχείρηση, διέλυσε το γάμο του και τελικά… αυτοκτόνησε.

Μια τραγική ιστορία ενός ανθρώπου που δεν μπόρεσε να νικήσει τους δαίμονες του, η οποία υπογραμμίζει το μεγάλο πρόβλημα της επιδημίας της παχυσαρκίας.

Τη ζωή του Ναπούτι, ο οποίος ζούσε μαζί με την σύζυγο του στα νησιά Γκουάμ παρακολουθούσε η κάμερα καναλιού στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ.

Ο Ναπούτι γνώρισε την σύζυγο του Σερίλ λόγω του… πάχους του, αφού ήταν η γυναίκα που ανέλαβε να τον προσέχει. Η καθημερινή επαφή ξύπνησε αισθήματα και αμέσως έγιναν ζευγάρι, χωρίς όμως να παντρευτούν. Την τελετή εμπόδιζε το βάρος του Ναπούτι αφού δεν μπορούσε καν να περπατήσει.

Η κοινή ζωή του ζευγαριού ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Ο Ναπούτι ήταν καθηλωμένος στο κρεβάτι του και η Σερίλ έκανε τα πάντα για αυτόν: Από το να του μαγειρεύει και να καθαρίζει το σπίτι, μέχρι να καθαρίζει τον ίδιο σπιθαμή προς σπιθαμή και να τον βοηθά να πηγαίνει στην τουαλέτα. Ο Ναπούτι ήταν πάντα τόσο μεγαλόσωμος που δεν μπορούσε να κάνει ποτέ τίποτα μόνος του, ενώ δυσκολευόταν ακόμη και στην αναπνοή και στην ομιλία.

Οι προσπάθειες που έκανε η Σερίλ να χάσει βάρος ο Ναπούτι ήταν απεγνωσμένες. Ήρθε σε επαφή με μια γυναίκα που είχε χάσει επίσης πολλά κιλά μέσω της χειρουργικής οδού και με πολλούς άλλους γιατρούς οι οποίοι όμως έθεταν έναν απαράβατο όρο: Να χάσει ο Ναπούτι τουλάχιστον 40 κιλά για να υποβληθεί σε επέμβαση. Κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφερε ποτέ.

Η ίδια η γυναίκα του έλεγε ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ελέγξει τις διατροφικές του συνήθειες. «Είμαι κολλημένος εδώ, δεν μπορώ να κάνω τίποτα» έλεγε ο ίδιος με δάκρυα στα μάτια στην κάμερα του ντοκιμαντέρ, χωρίς όμως να κάνει την παραμικρή προσπάθεια να βοηθήσει τον εαυτό του.

Στο τέλος, το ζευγάρι οδηγήθηκε και στο χωρισμό, με τον Ναπούτι να παίρνει χάπια για να πεθάνει. Αν και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή δεν τα κατάφεραν. Ο Ναπούτι πέθανε στα 39 του αυτοκτονώντας, ωστόσο η επίσημη αιτία θανάτου του ήταν η νοσογόνος παχυσαρκία.

Το μοιραίο τέλος του πιο χοντρού άνδρα στον κόσμο! Κατέληξε να «φάει» τον ίδιο τον εαυτό του… - Εικόνα1

Το μοιραίο τέλος του πιο χοντρού άνδρα στον κόσμο! Κατέληξε να «φάει» τον ίδιο τον εαυτό του… - Εικόνα2

Το μοιραίο τέλος του πιο χοντρού άνδρα στον κόσμο! Κατέληξε να «φάει» τον ίδιο τον εαυτό του… - Εικόνα3

Το μοιραίο τέλος του πιο χοντρού άνδρα στον κόσμο! Κατέληξε να «φάει» τον ίδιο τον εαυτό του… - Εικόνα4

Το μοιραίο τέλος του πιο χοντρού άνδρα στον κόσμο! Κατέληξε να «φάει» τον ίδιο τον εαυτό του… - Εικόνα5

Το μοιραίο τέλος του πιο χοντρού άνδρα στον κόσμο! Κατέληξε να «φάει» τον ίδιο τον εαυτό του… - Εικόνα6

Πηγή: fumara.gr

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα