Η 52χρονη που έχει εθιστεί στις πλαστικές επεμβάσεις ώστε να μοιάσει σε 30άρα

Advertisement
Η 52χρονη που έχει εθιστεί στις πλαστικές επεμβάσεις ώστε να μοιάσει σε 30άρα
Advertisement

Αυτή η μητέρα δύο παιδιών έχει τέτοια εμμονή με τις πλαστικές επεμβάσεις ώστε έχει ξοδέψει μέχρι στιγμής 85.000 λίρες για να κάνει την εμφάνιση της να μοιάζει με 30αρας, ενώ είναι 52 ετών!

Η Bee Cameron θέλει τόσο απελπισμένα να γυρίσει το χρόνο πίσω που έχει υποστεί ακόμη και κακές χειρουργικές επεμβάσεις. Έχει δώσει πολλά μετρητά για λιποαναρρόφηση, τρεις επεμβάσεις στο στήθος, μπότοξ στα μάτια και χειρουργικές επεμβάσεις στους μηρούς και στα χέρια ώστε να μοιάζουν νεότερα.

«Οι χειρουργικές επεμβάσεις ενισχύουν την εμπιστοσύνη μου και συχνά με προσεγγίζουν άνδρες που έχουν ηλικία κοντά στα 18. Είναι κολακευτικό, και κανείς δεν με πιστεύει όταν τους λέω πόσο χρονών είμαι. Τώρα δεν βγαίνω με κανέναν πάνω από 35 χρονών και έχω μια πολύ καλή σεksουαλική ζωή ως αποτέλεσμα αυτού. Θεωρώ ότι το σώμα μου είναι ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο έργο τέχνης. Δεν πληγώνω κανέναν και απλά μπορώ να αλλάζω την εμφάνισή μου. Ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι μπορεί να με επικρίνουν, αλλά είναι το σώμα μου και η ζωή μου», αναφέρει η ίδια.

Η Bee πριν από λίγο καιρό γιόρτασε τα 52α γενέθλιά της, αλλά κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πόσο χρονών είναι. Τώρα θα κάνει νέες επεμβάσεις στα χέρια για να δείχνουν -όπως λέει- λιγότερο ζαρωμένα. «Το δέρμα λεπταίνει με την ηλικία και θέλω να δώσω βάθος και να βοηθήσω να αντιστραφεί η διαδικασία της γήρανσης», πρόσθεσε.

Η ίδια είπε ότι άρχισε να σκέφτεται την αλλαγή του σώματος της όταν θήλαζε τα παιδιά της, και τότε άρχισε να φαντάζεται την «πλαστική» γοητεία. Είδωλό της αποτελεί επίσης η Τζέσικα Ράμπιτ και πολλές από τις αλλαγές που κάνει στο σώμα της βασίζονται πάνω σε αυτήν. Όσον αφορά τον πόνο που προκαλείται από τις επεμβάσεις αναφέρει ότι δεν την ενδιαφέρει μπροστά στο αποτέλεσμα της νεότητας που της χαρίζουν.

Η 52χρονη που έχει εθιστεί στις πλαστικές επεμβάσεις ώστε να μοιάσει σε 30άρα - Εικόνα1

Η 52χρονη που έχει εθιστεί στις πλαστικές επεμβάσεις ώστε να μοιάσει σε 30άρα - Εικόνα2

Η 52χρονη που έχει εθιστεί στις πλαστικές επεμβάσεις ώστε να μοιάσει σε 30άρα - Εικόνα3

Η 52χρονη που έχει εθιστεί στις πλαστικές επεμβάσεις ώστε να μοιάσει σε 30άρα - Εικόνα4

Η 52χρονη που έχει εθιστεί στις πλαστικές επεμβάσεις ώστε να μοιάσει σε 30άρα - Εικόνα5

Η 52χρονη που έχει εθιστεί στις πλαστικές επεμβάσεις ώστε να μοιάσει σε 30άρα - Εικόνα6

Η 52χρονη που έχει εθιστεί στις πλαστικές επεμβάσεις ώστε να μοιάσει σε 30άρα - Εικόνα7

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα