Παραδόθηκε στην αστυνομία η 24χρονη δασκάλα που έκανε Σεks καθημερινά με 13χρονο μαθητή της

Advertisement
Παραδόθηκε στην αστυνομία η 24χρονη δασκάλα που έκανε Σεks καθημερινά με 13χρονο μαθητή της
Advertisement

Παραδόθηκε στην αστυνομία η 24χρονη δασκάλα από το Τέξας που έμεινε έγκυος από 13χρονο μαθητή της, με τον οποίο είχε σεksουαλικές επαφές καθημερινά.

Η Alexandria Vera άρχισε να φλερτάρει με τον μαθητή της κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μαθημάτων και από τον Σεπτέμβριο έκαναν σεks καθημερινά.

Μάλιστα τον Ιανουάριο η νεαρή γυναίκα έμεινε έγκυος, σύμφωνα με τα έγγραφα της αστυνομίας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο δικαστήριο, οι γονείς του αγοριού δεν ήταν αντίθετοι στη σχέση του με τη δασκάλα και μάλιστα, όπως είχε πει η 24χρονη, ήταν πολύ «υποστηρικτικοί και ενθουσιασμένοι» όταν τους ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Φαίνεται όμως πως αποφάσισε να προχωρήσει σε διακοπή της κύησης όταν βρέθηκε στο επίκεντρο έρευνας των επιθεωρητών εκπαίδευσης και απομακρύνθηκε και από τη δουλειά της.

Στη συνέχεια εξαφανίστηκε και η αστυνομία την αναζητούσε- μέχρι που παραδόθηκε μόνη της.

Παραδόθηκε στην αστυνομία η 24χρονη δασκάλα που έκανε Sεξ καθημερινά με 13χρονο μαθητή της - Εικόνα1

Η 24χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεksουαλική κακοποίηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση. Κατέβαλε ωστόσο εγγύηση 100.000 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερη.

Όλα ξεκίνησαν στα καλοκαιρινά μαθήματα και στη συνέχεια, μια φορά που η δασκάλα πήγε το αγόpι στο σπίτι του με το αυτοκίνητό της και οι γονείς του έλειπαν, είχαν τη πρώτη τους σεksουαλική επαφή.

Μάλιστα δεν κρατούσαν τη σχέση τους κρυφή ούτε καν στο σχολείο. «Της χάιδευε τα οπίσθια και όλοι το βλέπαμε. Και μετά το συζητούσαν», ανέφερε στην αστυνομία ένας άλλος μαθητής.

Η νεαρή γυναίκα, που έχει ήδη ένα παιδί, είπε στην αστυνομία πως εκείνη και ο 13χρονος είναι ερωτευμένοι και πως την παρουσίασε στην οικογένειά του ως τη σύντροφό του. Οι γονείς του δεν είχαν καμία αντίρρηση για τη σχέση τους και άφηναν συχνά το αγόpι να περνά τις νύχτες στο σπίτι της.

Παραδόθηκε στην αστυνομία η 24χρονη δασκάλα που έκανε Sεξ καθημερινά με 13χρονο μαθητή της - Εικόνα2 Η Alexandria Vera αριστερά στη φωτογραφία που έβγαλε στο αστυνομικό τμήμα και δεξιά από το προφίλ της στα social media

Πηγή:

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα