ΔΙΑΦΟΡΑ

10 Πανέξυπνοι και απλοί τρόποι για να μην μπερδεύονται τα καλώδια των ηλεκτρικών συσκευών σας!

10 Πανέξυπνοι και απλοί τρόποι για να μην μπερδεύονται τα καλώδια των ηλεκτρικών συσκευών σας!
Advertisement

Τα σπίτια μας είναι γεμάτα με διαφορετικές συσκευές, όπως και με καλώδια και πρίζες. Με τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές δε θα χρειαστεί ποτέ ξανά να …

ξεμπλέξετε μπλεγμένα καλώδια ή να ψάχνετε ποιο καλώδιο αντιστοιχεί σε ποια συσκευή!

Σταθμός φόρτισης

10 Πανέξυπνοι και απλοί τρόποι για να μην μπερδεύονται τα καλώδια των ηλεκτρικών συσκευών σας! - Εικόνα1 Μετατρέψτε μια παλιά ψωμιέρα σε ένα δημιουργικό σταθμό φόρτισης για όλα τα κινητά σας.

Ένα κουτί με χωρίσματα 10 Πανέξυπνοι και απλοί τρόποι για να μην μπερδεύονται τα καλώδια των ηλεκτρικών συσκευών σας! - Εικόνα2 Είναι πολύ βολικό να έχετε όλα τα καλώδιά σας τακτοποιημένα μέσα σε ένα κουτί με χωρίσματα και ταμπέλες, για να βρίσκετε αμέσως αυτό που χρειάζεστε.

Ένας φάκελος για καλώδιο USB 10 Πανέξυπνοι και απλοί τρόποι για να μην μπερδεύονται τα καλώδια των ηλεκτρικών συσκευών σας! - Εικόνα3 Αν χρησιμοποιείτε κάθε μέρα το καλώδιο, με αυτό το απλό κόλπο θα το έχετε πάντα τακτοποιημένο και εύκαιρο.

Χαρτόνι από χαρτί υγείας 10 Πανέξυπνοι και απλοί τρόποι για να μην μπερδεύονται τα καλώδια των ηλεκτρικών συσκευών σας! - Εικόνα4 Με αυτό το κόλπο δε θα δυσκολευτείτε ποτέ να ξετυλίξετε ένα καλώδιο!

10 Πανέξυπνοι και απλοί τρόποι για να μην μπερδεύονται τα καλώδια των ηλεκτρικών συσκευών σας! - Εικόνα5 Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε πολλά χαρτόνια σε όρθια στάση μέσα σε ένα κουτί.

Θήκη κινητού 10 Πανέξυπνοι και απλοί τρόποι για να μην μπερδεύονται τα καλώδια των ηλεκτρικών συσκευών σας! - Εικόνα6 Φτιάξτε μια θήκη για να τοποθετείτε το κινητό σας στη πρίζα όσο φορτίζει.

Διακόσμηση καλωδίων 10 Πανέξυπνοι και απλοί τρόποι για να μην μπερδεύονται τα καλώδια των ηλεκτρικών συσκευών σας! - Εικόνα7 Διακοσμήστε τα καλώδια σας με χάντρες!

Όμορφες θήκες για ακουστικά 10 Πανέξυπνοι και απλοί τρόποι για να μην μπερδεύονται τα καλώδια των ηλεκτρικών συσκευών σας! - Εικόνα8

Κρατήστε σταθερά τα καλώδια 10 Πανέξυπνοι και απλοί τρόποι για να μην μπερδεύονται τα καλώδια των ηλεκτρικών συσκευών σας! - Εικόνα9 Για να μη χάνετε τα καλώδια, προσαρμόστε τις άκρες με ένα μεταλλικό κλιπ στην άκρη του γραφείου σας.

Θήκη μεταφοράς 10 Πανέξυπνοι και απλοί τρόποι για να μην μπερδεύονται τα καλώδια των ηλεκτρικών συσκευών σας! - Εικόνα10 Ράψτε τη δική σας θήκη για να έχετε πάντα οργανωμένα τα καλώδια σας.

Βάλτε ταμπελάκια 10 Πανέξυπνοι και απλοί τρόποι για να μην μπερδεύονται τα καλώδια των ηλεκτρικών συσκευών σας! - Εικόνα11 Αν έχετε παρόμοια καλώδια, απλά κολλήστε ταμπελάκια σε κάθε καλώδιο για να τα ξεχωρίζετε.

10 Πανέξυπνοι και απλοί τρόποι για να μην μπερδεύονται τα καλώδια των ηλεκτρικών συσκευών σας! - Εικόνα12 Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τις πρίζες στο πολύπριζο.

 

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement