15 Απίστευτα Γεγονότα που Λίγοι Γνωρίζουν για τον Τομ Κρουζ

Advertisement
15 Απίστευτα Γεγονότα που Λίγοι Γνωρίζουν για τον Τομ Κρουζ
Advertisement

Ο Τομ Κρουζ είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Επίσης, θεωρείται ένας από τους πιο σπουδαίους σταρ ταινιών δράσης. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει αυτό τον τίτλο! Όλες οι ταινίες του Τομ Κρουζ σπάνε τα ταμεία, παρά όμως το γεγονός ότι ο πασίγνωστος ηθοποιός…

πρωταγωνιστεί σε ταινίες από τη δεκαετία του ’80, υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που μπορεί να μην γνωρίζατε για τον πρώτης κλάσης ηθοποιό.

1. Το Τομ Κρουζ αγαπάει να γυρίζει μόνος του όλες τις επικίνδυνες σκηνές, χωρίς κασκαντέρ. Θυμάστε τη σκηνή στη ταινία Mission Impossible: Rogue Nation, όπου ο Τομ κρέμεται από την πόρτα του αεροπλάνου; Είναι ο ίδιος ο Τομ.

15 Απίστευτα Γεγονότα που Λίγοι Γνωρίζουν για τον Τομ Κρουζ - Εικόνα1

2. Ο Τομ ασχολήθηκε με την πάλη στο σχολείο και σχεδίαζε να συνεχίσει και επαγγελματικά. Ξεκίνησε μαθήματα υποκριτικής, εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γόνατο, που τον ανάγκασε να παρατήσει την πάλη!

15 Απίστευτα Γεγονότα που Λίγοι Γνωρίζουν για τον Τομ Κρουζ - Εικόνα2

3. Θέλετε να αποκτήσετε μια φιγούρα δράσης του Τομ Κρουζ; Δεν υπάρχει! Ο Τομ αρνείται να επιτρέψει τη μορφή του να χρησιμοποιηθεί σε βιντεοπαιχνίδια ή σε φιγούρες.

15 Απίστευτα Γεγονότα που Λίγοι Γνωρίζουν για τον Τομ Κρουζ - Εικόνα3

4. Ο Τομ σκέφτηκε τον χαρακτήρα Les Grossman στη ταινία Tropic Thunder. Είχε πει στον Ben Stiller ότι ο Les θα έπρεπε να είναι καραφλός και να αγαπάει να χορεύει.

15 Απίστευτα Γεγονότα που Λίγοι Γνωρίζουν για τον Τομ Κρουζ - Εικόνα4

5. Ο Τομ πάντα έπαιζε ήρωες στη μεγάλη οθόνη, αλλά έχει υπάρξει και στην πραγματική ζωή! Το 1998, έσωσε μια γυναίκα από ληστεία και κυνήγησε τους δράστες μαζί με τους σωματοφύλακές του.

15 Απίστευτα Γεγονότα που Λίγοι Γνωρίζουν για τον Τομ Κρουζ - Εικόνα5

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα