Το Μοντέλο που δίχασε το διαδίκτυο! Τι λες Χοντρούλα ή Κούκλα; Ποια είναι η γνώμη σας;

Advertisement
Το Μοντέλο που δίχασε το διαδίκτυο! Τι λες Χοντρούλα ή Κούκλα; Ποια είναι η γνώμη σας;
Advertisement

Η σχεδιάστρια Sophie Theallet δεν έκανε μία Plus Size καμπάνια, αλλά δεν επέλεξε επίσης το τυπικό δείγμα μοντέλου. Αντ “αυτού, η Theallet αξιοποίησε το πανέμορφο μέγεθος της 16χρονης Candice Huffine, που έγινε πρωτοσέλιδο το περασμένο έτος ως το πρώτο στην ιστορία μοντέλο μεγάλου μεγέθους που εμφανίζεται στο ημερολόγιο της Pirelli. 

Το Μοντέλο που δίχασε το διαδίκτυο! Τι λες Χοντρούλα ή Κούκλα; Ποια είναι η γνώμη σας; - Εικόνα1

Από τότε, η Candice συνέχισε την άνοδό της στο superstardom με τη δική της γραμμή ρούχων για μεγάλα μεγέθη και κατέκτησε την θέση της στο Lane Bryant  Buzzy #ImNoAngelCampain.

Η κίνηση αυτή της Sophie να κάνει κάστινγκ στην Candice απλώς και μόνο επειδή είναι αυτή σαν άνθρωπος και όχι για το μέγεθός της, είναι ένα τεράστιο βήμα στον επαναπροσδιορισμό προτύπων στη βιομηχανία της μόδας. Ως σχεδιάστρια είπε στο CR Fashion Book: «Υπάρχει μόνο μία Candice. Έχει όλα αυτά με έναν αέρα αυτοπεποίθησης, η οποία νομίζω ότι είναι το κλειδί για να είναι σεksι.  Αν έχετε αυτή τη στάση και την ελευθερία να είστε αυτοί που είστε, είναι ότι.. πιο όμορφο.» Εμείς δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

Το Μοντέλο που δίχασε το διαδίκτυο! Τι λες Χοντρούλα ή Κούκλα; Ποια είναι η γνώμη σας; - Εικόνα2

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα