21 Λόγοι που Αγαπάμε τον Κιάνου Ριβς, τον Καλύτερο Τύπο στο Χόλιγουντ

Advertisement
21 Λόγοι που Αγαπάμε τον Κιάνου Ριβς, τον Καλύτερο Τύπο στο Χόλιγουντ
Advertisement

1. Έδωσε τα 50 από τα 70 εκατομμύρια δολάρια της αμοιβής του για την τριλογία Matrix στους τεχνικούς εφέ και τους μακιγιέρ, λέγοντας “Τα χρήματα είναι το τελευταίο που σκέφτομαι. Θα μπορούσα να ζήσω με όσα ήδη έχω για τους επόμενους μερικούς αιώνες.” Επιπλέον, ο Κιάνου έδωσε στην ομάδα των 12 κασκαντέρ ως δώρο μια Harley Davidson μηχανή.

2. Ενώ παίζει ένα σκληρό άτομο με αυτοπεποίθηση σε πολλές ταινίες, οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι η προσωπική του ζωή είναι γεμάτη τραγωδίες. Ο πατέρας του τους εγκατέλειψε, ο καλύτερος του φίλος ο River Pheonix, πέθανε το 1993, και η αδερφή του διαγνώστηκε με λευχαιμία. Πέρασε χρόνια και ξόδεψε 5 εκατομμύρια δολάρια για τη θεραπεία της.

3. Το μικρό του όνομα σημαίνει «δροσερό αεράκι πάνω από τα βουνά» στα Χαβανέζικα.

21 Λόγοι που Αγαπάμε τον Κιάνου Ριβς, τον Καλύτερο Τύπο στο Χόλιγουντ - Εικόνα1

4. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, ο ατζέντης του πίστευε ότι το όνομά του ήταν πολύ εξωτικό. Σε μερικές ταινίες αναφέρεται ως K.C. Reeves, Norman Kreeves ή Chuck Spadina.

5. Δε τον απασχολεί το εισόδημά του. Δέχτηκε να αμοιφθεί λιγότερο στους Αντικαταστάτες (90%) και στον Δικηγόρο του Διαβόλου (2 εκατομμύρια δολάρια), ώστε ο Gene Hackman και ο Al Pacino να συμμετέχουν σε κάθε ταινία.

6. Είναι αφοσιωμένος. Στη τριλογία Matrix έμαθε πάνω από 200 κινήσεις πολεμικών τεχνών.

21 Λόγοι που Αγαπάμε τον Κιάνου Ριβς, τον Καλύτερο Τύπο στο Χόλιγουντ - Εικόνα2

7. Ξέρει πως να ζήσει καλά. Όταν το ρώτησαν το 1995 τι πιστεύει ότι είναι το ιδανικό για την ευτυχία, απάντησε “Να είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι με τη σύντροφό μου, να καβαλάω τη μηχανή μου, να κάνω αθλήματα, χαρούμενες στιγμές με φίλους, συζητήσεις, να ξαναζώ το παρελθόν με φίλους, οικογένεια με κρασί και καλό φαγητό, ενέργεια και λαχτάρα για ζωή. Μου αρέσει να βρίσκομαι στην έρημο, στη φύση, σε ασυνήθιστα μέρη στη φύση, ψηλά σε ένα δέντρο ή στη λάσπη, να κάνω παρέα με τους φίλους μου και τις αδερφές μου.”

21 Λόγοι που Αγαπάμε τον Κιάνου Ριβς, τον Καλύτερο Τύπο στο Χόλιγουντ - Εικόνα3

8. Έπαιζε κατά καιρούς αγώνες και για διάστημα 10 ετών έπαιζε χόκεϊ με αγνώστους που τύχαινε να γνωρίσει στο δρόμο μια μέρα.

9. Έχει αίσθηση του χιούμορ για το meme με τον Λυπημένο Κιάνου, λέγοντας “Η πρώτη μου εμπειρία με τα memes ήταν ο Λυπημένος Κιάνου, και μου φάνηκε πολύ αστείο!”

21 Λόγοι που Αγαπάμε τον Κιάνου Ριβς, τον Καλύτερο Τύπο στο Χόλιγουντ - Εικόνα4

10. Δανείστηκε μια χαρακτηριστική κίνηση του Bruce Lee, τρίβοντας τη μύτη του με τον αντίχειρα και τον δείκτη.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα