Η Κούκλα Κόρη του Van Damme που έχει Τρελάνει το Διαδίκτυο. Δείτε ΠΩΣ ανοίγει τα Πόδια της και θα Καταλάβετε!

Advertisement
Η Κούκλα Κόρη του Van Damme που έχει Τρελάνει το Διαδίκτυο. Δείτε ΠΩΣ ανοίγει τα Πόδια της και θα Καταλάβετε!
Advertisement

 

Έχοντας τον Jean Claude Van Damme πατέρα της, οι μελλοντικοί μνηστήρες θα πρέπει να πλησιάσουν με προσοχή αυτή την όμορφη μελαχρινή! Η 25χρονη Bianca Van Varenberg (το κανονικό όνομα του πατέρα της), και γνωστή επαγγελματικά ως Bianca Bree είναι η κόρη του Van Damme.

Πριν από πέντε χρόνια είχε εμφανιστεί μαζί με τον πατέρα της σε μια κινηματογραφική πρεμιέρα, αλλά έκτοτε δεν έκανε καμία άλλη εμφάνιση, μέχρι πρόσφατα.

Η Κούκλα Κόρη του Van Damme που έχει Τρελάνει το Διαδίκτυο. Δείτε ΠΩΣ ανοίγει τα Πόδια της και θα Καταλάβετε! - Εικόνα1

Η Κούκλα Κόρη του Van Damme που έχει Τρελάνει το Διαδίκτυο. Δείτε ΠΩΣ ανοίγει τα Πόδια της και θα Καταλάβετε! - Εικόνα2

Η Κούκλα Κόρη του Van Damme που έχει Τρελάνει το Διαδίκτυο. Δείτε ΠΩΣ ανοίγει τα Πόδια της και θα Καταλάβετε! - Εικόνα3

Η Κούκλα Κόρη του Van Damme που έχει Τρελάνει το Διαδίκτυο. Δείτε ΠΩΣ ανοίγει τα Πόδια της και θα Καταλάβετε! - Εικόνα4

Η Κούκλα Κόρη του Van Damme που έχει Τρελάνει το Διαδίκτυο. Δείτε ΠΩΣ ανοίγει τα Πόδια της και θα Καταλάβετε! - Εικόνα5

Το 2012, είχε δηλώσει ότι θέλει να τα καταφέρει μόνη της και να μη χρησιμοποιήσει τη φήμη του διάσημου πατέρα της, αλλά τέσσερα χρόνια αργότερα, η εμφάνισή της είναι τελείως διαφορετική.

“Δε θέλω να είμαι η σκιά του πατέρα μου. Αυτό είναι τα παιδιά των διασημοτήτων στη πραγματικότητα – σκιές των γονιών τους. Προτιμώ να το παλέψω, παρά να τα βρω εύκολα. Πηγαίνω σε οντισιόν,” είχε αναφέρει πριν από μερικά χρόνια στην ιστοσελίδα Metro.

“Είναι περίπλοκο. Πάντα έρχονται και μου λένε πόσο αγαπούν το μπαμπά μου. Είναι ωραίο να το ακούς, αλλά τι σχέση έχει αυτό με μένα;” δήλωσε σε μια πρόσφατη συνέντευξη της.

Ο πατέρας της, ηθοποιός και σκηνοθέτης, είναι γνωστός για τις δεξιότητές του στις πολεμικές τέχνες και για τους ρόλους του σε ταινίες,  όπως Bloodsport και Timecop, αλλά η κόρη του Bianca είναι επίσης μια φιλόδοξη ηθοποιός, έχοντας εμφανιστεί σε μερικές ταινίες του πατέρα της.

Η Κούκλα Κόρη του Van Damme που έχει Τρελάνει το Διαδίκτυο. Δείτε ΠΩΣ ανοίγει τα Πόδια της και θα Καταλάβετε! - Εικόνα6

Η Κούκλα Κόρη του Van Damme που έχει Τρελάνει το Διαδίκτυο. Δείτε ΠΩΣ ανοίγει τα Πόδια της και θα Καταλάβετε! - Εικόνα7

Η Κούκλα Κόρη του Van Damme που έχει Τρελάνει το Διαδίκτυο. Δείτε ΠΩΣ ανοίγει τα Πόδια της και θα Καταλάβετε! - Εικόνα8

Η Κούκλα Κόρη του Van Damme που έχει Τρελάνει το Διαδίκτυο. Δείτε ΠΩΣ ανοίγει τα Πόδια της και θα Καταλάβετε! - Εικόνα9

Η Κούκλα Κόρη του Van Damme που έχει Τρελάνει το Διαδίκτυο. Δείτε ΠΩΣ ανοίγει τα Πόδια της και θα Καταλάβετε! - Εικόνα10

Το όνομά του ωστόσο, δεν ήταν πάντα συνδεδεμένο με την επιτυχία. Τη δεκαετία του 1990, ο Jean-Claude παραδέχτηκε ότι λάμβανε καθημερινά κοκαΐνη. Υπήρξαν περιστατικά με παπαράτσι και φέρεται να ήταν χρεωμένος. Νοσηλεύτηκε πολλές φορές σε κλινικές αποτοξίνωσης και διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή, πριν τελικά γίνει καλά.

 

Η κόρη του στο μεταξύ έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι που εμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη δίπλα στο πατέρα της το 2008 στη ταινία The Shepherd: Border Patrol στο χαρακτήρα της κόρης του πρωταγωνιστή. Εμφανίστηκε και σε ρόλους στη ταινία του 2012  Soldiers και στη ταινία του 2011 Assassination Games.

Το 2011, για μια τηλεοπτική εκπομπή αφιερωμένη στο πατέρα της με τίτλο Jean-Claude Van Damme: Behind Closed Doors, η Bree μίλησε για τη ζωή της, μεγαλώνοντας μαζί με τον διάσημο πατέρα της.

“Κρύβομαι από πολλούς ανθρώπους, επειδή δε θέλω να ξέρουν για τη ζωή μου και τα προσωπικά μου. Έχω μόνο μερικούς φίλους που είναι κοντά μου και αυτό είναι όλο,” είχε δηλώσει η ίδια.

Η Bree ακολούθησε από τύχη την ηθοποιία, όταν βρέθηκε στο πλατό μαζί με τον πατέρα της και χρειαζόταν ένα παιδί για μια σκηνή.

Η Κούκλα Κόρη του Van Damme που έχει Τρελάνει το Διαδίκτυο. Δείτε ΠΩΣ ανοίγει τα Πόδια της και θα Καταλάβετε! - Εικόνα11

Η Κούκλα Κόρη του Van Damme που έχει Τρελάνει το Διαδίκτυο. Δείτε ΠΩΣ ανοίγει τα Πόδια της και θα Καταλάβετε! - Εικόνα12

Η Κούκλα Κόρη του Van Damme που έχει Τρελάνει το Διαδίκτυο. Δείτε ΠΩΣ ανοίγει τα Πόδια της και θα Καταλάβετε! - Εικόνα13

Η Κούκλα Κόρη του Van Damme που έχει Τρελάνει το Διαδίκτυο. Δείτε ΠΩΣ ανοίγει τα Πόδια της και θα Καταλάβετε! - Εικόνα14

Η Κούκλα Κόρη του Van Damme που έχει Τρελάνει το Διαδίκτυο. Δείτε ΠΩΣ ανοίγει τα Πόδια της και θα Καταλάβετε! - Εικόνα15

Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε 6 ταινία του Jean-Claude και έχει κάνει και συμπαραγωγή σε μερικές από αυτές.

Αυτό το καιρό κάνει επίδειξη στις πολεμικές τέχνες και το γυμνασμένο σώμα που απέκτησε, κάτι που κληρονόμησε και από τους δύο γονείς, καθώς και η μητέρα της ήταν bodybuilder.

“Θέλω να δείξω στις κοπέλες και τα κορίτσια ότι μπορείς να είσαι σωματικά γυμνασμένη και θηλυκή. Ότι μπορείς να κάτσεις σταυροπόδι σε ένα δείπνο και μετά να ρίξεις κλωτσιές με ένα ωραίο, θηλυκό τρόπο,” δήλωσε στη New York Post. “Κατά κάποιο τρόπο που ο πατέρας μου έφερε τις πολεμικές τέχνες στο προσκήνιο για τη δική μου γενιά. Θέλω να συνεχίσω αυτή τη κληρονομιά.”

H Bianca φαίνεται να έχει κληρονομήσει μερικές από τις δεξιότητες, που έκαναν τον πατέρα της διάσημο, έχοντας απίστευτη ευλυγισία και κλωτσιές στον αέρα. Μιλώντας για τη σχέση που έχει με τον πατέρα της, παραδέχεται ότι έχει τα πάνω και τα κάτω της, αλλά ότι τώρα τα πράγματα εξελίσσονται καλά.

 

 
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα