Σκαρμούτσος: «Οι γονείς μου όταν κατάλαβαν ότι δεν σώζομαι από τα ναρκωτικά…Σήκωσαν τα χέρια ψηλά!»

Advertisement
Σκαρμούτσος: «Οι γονείς μου όταν κατάλαβαν ότι δεν σώζομαι από τα ναρκωτικά…Σήκωσαν τα χέρια ψηλά!»
Advertisement

 

Έχει κάνει σχεδόν τα πάντα! Τα τελευταία χρόνια όμως είναι κολλημένος με το μεγάλο του πάθος, την μαγειρική! Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, σε πρόσφατη συνέντευξη του άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τα πάντα…

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τα ναρκωτικά και την οικογένεια του… Συγκλονιστική ιστορία!

Στην Αμερική έμπλεξες με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ; «Είχα μπλέξει ήδη από την Αθήνα. Στην Αμερική, όμως, ξέφυγα. Πήγα να σπουδάσω Οικονομικά και κατέληξα μάγειρας. Η ζωή μου ήταν: διάβασμα, δουλειά, ποτά και τσιγάρα. Γενικά την δεκαετία του 80′ ψαχνόμασταν πολύ. Δούλευα 14 ώρες την ημέρα και ύστερα έβγαινα και έκανα καταχρήσεις. Έφυγαν τουλάχιστον τέσσερις φιλοι μου από την ηρωίνη. Για τη δική μου ζωή δεν φοβήθηκα ποτέ.»

Πότε «καθάρισες» τελείως; «Στα 28 μου είπα «τέλος,ξεκόβω απ’όλα». Είχα χάσει την αυτοεκτίμηση μου. Άρχισα να μην πιστεύω στον εαυτό μου, ένιωθα ότι δεν κάνω κουμάντο στη ζωή μου. Δεν δημιουργούσα, δεν απολάμβανα. Απλώς ανέπνεα. Οπότε μπήκα σε πρόγραμμα απεξάρτησης στην Αμερική. Δεν μπορείς να κόψεις ναρκωτικά και αλκοόλ.», τόνισε στο down town.

Ήξεραν οι γονείς σου για τον εθισμό σου; «Ήξεραν από την πρώτη στιγμή τα πάντα. Στην αρχή προσπάθησαν να με βοηθήσουν. Όταν κατάλαβαν ότι δεν σώζομαι, με παράτησαν! Έκαναν δηλαδή τις προσπάθειες τους και κάποια στιγμή συνειδητοποίησαν ότι δεν υπήρχε για εμένα δρόμος επιστροφής. Δεν έκρυψα ποτέ ότι ήμουν τοξικομανής. Ακόμη και όταν βγήκα στην τηλεόραση, δεν με ενδιέφερε να με πουν αλήτη. Μου έλεγαν οι άνθρωποι των καναλιών «μην πεις για τα ναρκωτικά,θα καταστραφείς». Ήθελα όμως να σπάσω τα στεγανά. Άρχισα ουσιαστικά να ζω ξανά στα 30 μου.»

Πηγή: neashmera.com

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα