10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση

Advertisement
10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση
Advertisement

Όλοι έχουμε εκείνες τις ημέρες που απλά θέλουμε να φορέσουμε κάτι και να βγούμε από το σπίτι. Είτε επειδή βιαζόμαστε πάρα πολύ είτε επειδή δεν βρίσκουμε τι να φορέσουμε είτε επειδή βιώνουμε το ακραίο αλλά όχι σπάνιο φαινόμενο κατά το οποίο έχουμε εξαντλήσει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς ρούχων στην ντουλάπα μας. Έχει συμβεί σε όλους μας τουλάχιστον μία φορά!

Πως όμως οι fashion gurus, οι απανταχού bloggers, γνωστά μοντέλα και celebrities εμφανίζονται πάντα με στυλ που μαγνητίζει τα βλέμματα και συνδυασμό ρούχων που μόλις βγήκε από βιτρίνα καταστήματος? Δεν μπορεί να έχουν όλοι και πάντα τον προσωπικό τους στυλίστα κρυμμένο στην ντουλάπα, μαζί με τα ρούχα τους! Και δεν είναι λίγες οι φορές που τα εν λόγω πρόσωπα τα πετυχαίνουμε – πάντα με το αξιοζήλευτο στυλ – να τρέχουν να προλάβουν κάτι, να έχουν προφανώς σηκωθεί πριν ένα λεπτό από το κρεββάτι, να έχουν βγει από το γυμναστήριο ή να πηγαίνουν super market. Καταστάσεις στις οποίες δύσκολα χωράει ένας στυλίστας …

Ειδικά τότε όμως το στυλ τους μας μπερδεύει περισσότερο, καθώς μοιάζει ανεπιτήδευτο, και αυτό με την σειρά του δημιουργεί την εύλογη απορία: έχει όντως έναν στυλίστα 24/7 να ακολουθεί κατά πόδας, έχει φοβερές στυλιστικές ικανότητες ή είναι θέμα τύχης – πολύ μεγάλης τύχης; Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.

Σίγουρα πολλές ώρες δαναπήθηκαν και πολλά ρούχα φορέθηκαν για να καταλήξουμε στο συγκεκριμένο άρθρο που διαβάζεις. Όχι απαραίτητα από εμάς προσωπικά αλλά από το σύνολο του γυναικείου πληθυσμού που έχει συνεισφέρει με τον τρόπο του σε αυτό που λέμε μόδα, trends και tips. Αυτό το τελευταίο είναι ίσως και το πιο σημαντικό, το πιο πολύτιμο “προϊόν», ένα απόσταγμα συμπυκνωμένης εμπειρίας και σοφίας που απλόχερα μας προσφέρεται τα τελευταία κυρίως χρόνια.

Τα tips έρχονται συνήθως σε πακέτα των 5, των 10, των 15 και όλων των ενδιάμεσων, προηγούμενων και επόμενων συνδυασμών. Και σε αυτά βασίζονται όλοι, ξεκινώντας από τους ίδιους τους στυλίστες και τελειώνοντας στις προσωπικότητες που παρακολουθείς να περπατούν στους δρόμους κάποιας μεγαλούπολης. Είναι αυτή η κρυμμένη αλήθεια πίσω από το ανεπιτήδευτο στυλ και την πάντα προσεγμένη εμφάνιση.

Ακολουθώντας tips, μπορείς να βελτιώσεις την εμφάνισή σου και να γίνεις καλύτερη στο να συνδυάζεις σωστά τα ρούχα/αξεσουάρ μεταξύ τους, εάν είσαι αρχάρια στο θέμα μόδα, και από την άλλη, εάν είσαι expert στο θέμα στυλ + εμφάνιση, τα tips αποτελούν για εσένα έμπνευση και μπορούν πάντα να σε εκπλήξουν ευχάριστα. Σε κάθε περίπτωση, τα tips είναι αυτά που λύνουν τα χέρια σε δύσκολες περιπτώσεις σαν αυτές που περιγράψαμε στην αρχή, όταν δηλαδή βιάζεσαι, όταν έχεις “κολλήσει» και όταν έχεις εξαντλήσει τις στυλιστικές σου επιλογές.

Επιστρέφοντας λοιπόν στον αρχικό μας προβληματισμό, τις ημέρες που θέλουμε να βάλουμε απλά κάτι πάνω μας και να βγούμε από το σπίτι (ελπίζοντας βαθιά μέσα μας ότι πετύχαμε το ανεπιτήδευτο look που προαναφέραμε), παραθέτουμε 10 δοκιμασμένα και εγγυημένα tips για να απογειώσεις το στυλ σου στην στιγμή, με μία κίνηση, ακαριαία – πες το όπως θες!

#1 : Τυλίξου με ένα μεγάλο, καρό κασκόλ. Μεγάλο όμως, το τονίζουμε!

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα1

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα2

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα3

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα4

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα5

Ένα μεγάλο, καρό κασκόλ θα σου λύσει τα χέρια και την άνοιξη και το φθινόπωρο και τον χειμώνα! Ρίξ’το στους ώμους σου, πάνω από το πουλόβερ ή την ζακέτα, εάν ο καιρός επιτρέπει να βγεις χωρίς πανωφόρι, ή τύλιξέ το γύρω από τον λαιμό σου για έξτρα ζεστασιά, όταν ο καιρός επιτάσσει παλτό και μπουφάν! Μεγάλο για να αποτελεί το επίκεντρο του συνόλου σου και καρό για να προσδώσει έμφαση στο σύνολό σου και να αναδείξει το αξεσουάρ αυτό καθεαυτό, επομένως το κασκόλ σου δεν θα μοιάζει με μία άμορφη μάζα πάνω σου.

#2 : Το statement blazer είναι ο καλύτερός σου φίλος!

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα6

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα7

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα8

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα9

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα10

Το statement blazer είναι εκείνο το κομμάτι που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου οπωσδήποτε. Θα σε σώσει όλες τις εποχές του χρόνου, όλες τις ώρες της ημέρας, σε κάθε είδους περίσταση. Διάλεξέ το με προσοχή και θα δεις πως ταιριάζει σχεδόν με όλα σου τα ρούχα – έκτος από τις φόρμες ίσως – και μεταμορφώνει το σύνολο εντυπωσιακά! Είναι η προσωποποίηση του “μεταμόρφωσε το στυλ σου με μία κίνηση», θα μπορούσαμε να το πούμε και μαγικό ….

#3 : Βάλε έντονα, χρωματιστά φουλάρια στο κεφάλι σου!

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα11

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα12

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα13

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα14

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα15

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα16

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα17

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα18

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα19

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα20

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα21

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα22

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα23

Όταν ακούμε την φράση “πρόσθεσε μία πινελιά χρώμα στο σύνολό σου», το μυαλό μας πάει αμέσως στα φουλάρια και όχι άδικα. Μπορείς να ντυθείς στα άσπρα και ένα φουλάρι θα σε μετατρέψει στο επίκεντρο της προσοχής. Μπορείς να ντυθείς στα μαύρα και ένα φουλάρι θα προσθέσει την νότα χαράς που χρειάζεσαι για να ξεφορτωθείς το πένθιμο ύφος. Μπορείς να βάλεις 5 χρώματα στο σύνολό σου και ένα φουλάρι θα φέρει την πολυπόθητη ισορροπία στην εμφάνισή σου. Από όποια οπτική γωνία και αν το δεις, τα φουλάρια είναι αυτό που λέμε “σωτήρια»! Προσθέτουν, με μία κίνηση, κομψότητα και εξεζητημένο ύφος, γι’ αυτό η ντουλάπα σου πρέπει να έχει μερικά. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά φουλάρια καθώς και πολλοί διαφορετικοί τρόποι να τα φορέσεις, εμείς όμως προτείνουμε να αρχίσεις να τα φοράς στο κεφάλι σου. Βάλ’ τα σαν κορδέλα στα μαλλιά ή σκέπασε με αυτά τα μαλλιά σου και δες το στυλ σου να απογειώνεται.

#4 : Τσάντα – ο από μηχανής θεός!

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα24

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα25

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα26

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα27

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα28

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα29

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα30

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα31

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα32

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα33

Τσάντα, το αγαπημένο αξεσουάρ της γυναίκας! Την επόμενη φορά που θα πας για ψώνια, φρόντισε να προσθέσεις στην συλλογή σου μία τσάντα που να ξεχωρίζει. Βέβαια, το “ξεχωρίζω» ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά, γι’ αυτό ας το θέσουμε αλλιώς: αγόρασε μία τσάντα πιο ιδιαίτερη από αυτές που κουβαλάς συνήθως. Σε γενικές γραμμές, εάν επενδύσεις σε μία statement τσάντα, να ξέρεις πως θα σε σώσει πολλές φορές από μία δύσκολη κατάσταση. Είτε είναι απλά σε έντονο χρώμα είτε είναι κλεμμένη από την ντουλάπα της Lady Gaga, το ζητούμενο είναι να τραβάει τα βλέμματα εκείνη την ημέρα που δεν θες να πέσουν στο ουδέτερο σύνολό σου. Μέγεθος, σχέδιο, υλικό είναι δικιά σου επιλογή.

#5 : Κλέψε την παράσταση με το πουλόβερ σου!

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα34

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα35

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα36

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα37

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα38

Ξέρεις τι κάνουν τα fashion icons και είναι πάντα μα πάντα κομψά? Προνοούν! Είναι των φρονήμων τα παιδιά που, πριν βρεθούν στην ανάγκη, κάνουν σωστές αγορές ακριβώς επειδή σκέφτονται πως μία δύσκολη – ενδυματολογικά – μέρα μπορεί να ξημερώσει για τον καθένα. Γι’ αυτό στην ντουλάπα τους θα βρεις πάντα ένα πουλόβερ διαφορετικό από τα άλλα. Ένα πουλόβερ θεότρελο, πολύχρωμο, τεράστιο, έντονο, μοναδικό, λαμπερό, διασκεδαστικό, εκκεντρικό, ένα πουλόβερ με προσωπικότητα. Ένα ρούχο που είναι πάντα στην ντουλάπα, έτοιμο να ανασυρθεί και να σε βγάλει από την διαδικασία του τι να φορέσω, με τι να το συνδυάσω, ταιριάζει – δεν ταιριάζει, με κολακεύει – δεν με κολακεύει. Επέλεξε ένα πουλόβερ που θα εκπληρώνει αυτόν ακριβώς τον σκοπό: θα είναι ικανό να τραβήξει την προσοχή ακόμα και αν το φορέσεις χωρίς παντελόνι (τρόπος του λέγιν… ). Η άλλη εναλλακτική, που είναι πολύ της μόδας τελευταία, είναι το “εξευγενισμένο» φούτερ – χωρίς κουκούλα και χωρίς ίχνος αθλητικού στοιχείου, συχνά διακοσμημένο με στάμπες, χάντρες, στρας και άλλα, παρόμοια στοιχεία που το καθιστούν καθημερινό ρούχο, κατάλληλο για την δουλειά.

#6 : All time classic γιλέκο!

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα39

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα40

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα41

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα42

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα43

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα44

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα45

Ένα γιλέκο θα σε σώσει τόσο στην καθημερινότητά σου όσο και σε πιο επίσημες καταστάσεις. Προτίμησε ένα κλασσικό σχέδιο στο μήκος που κολακεύει περισσότερο το σώμα σου και το στυλ σου ή βάλε μιά πινελιά εκκεντρικότητας στην εμφάνισή σου με ένα ιδιαίτερο γιλέκο. Μπορείς να το φορέσεις όλο τον χρόνο, από το πρωί ως το βράδυ, με ή χωρίς πανωφόρι. Είναι ένα κομμάτι που δίνει μιά νότα αντρόγυνο look στην εμφανισή σου και απογειώνει ακόμα και το πιο απλό σύνολο όπως ένα τζιν με ένα φανελάκι – βάλε το φανελάκι μέσα από το παντελόνι, ρίξε πάνω σου το γιλέκο, βάλε παπούτσια (από αθλητικά και φλατ μέχρι chunky μπότακια), ένα ρολόι στο χέρι και έφυγες!

#7 : Απενεχοποίησε το midi και φόρεσέ το!

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα46

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα47

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα48

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα49

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα50

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα51

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα52

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα53

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα54

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα55

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα56

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα57

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα58

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα59

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα60

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα61

Το midi το αγαπάμε τόσο πολύ που, αν μπορούσαμε, δεν θα το βγάζαμε από πάνω μας. Είναι super κομψό και απίστευτα θηλυκό και μάλιστα αβίαστα! Ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και αναδεικνύει τα δυνατά σημεία του καθενός. Τόσο οι φούστες όσο και τα φορέματα προσδίδουν αέρα άλλης εποχής αλλά με τα κατάλληλα αξεσουάρ και ρούχα, το midi προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε τάση. Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς! Για του λόγου το αληθές, έχουμε βάλει ποοοολλύ υλικό στο slider μας – πάρε ιδέες!!

#8 : Ευτυχώς που γύρισαν στην μόδα τα backpacks!

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα62

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα63

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα64

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα65

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα66

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα67

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα68

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα69

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα70

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα71

Μερικές φορές, όταν επιστρέφουν στην μόδα τάσεις του παρελθόντος, μας δημιουργείτε η εξής απορία: αυτό γιατί έφυγε από την μόδα και δεν έχει μπει ακόμα στον πάνθεον των all time classic? Αυτό συνέβει λοιπόν, όταν είδαμε να ξεπροβάλλουν δειλά δειλά τα backpacks στα runways και στις νέες συλλογές και κολεξιόν. Υπάρχει, βέβαια, και ένα καλό στην εναλλαγή των τάσεων, το ότι τα εκάστοτε αντικείμενα, ρούχα και αξεσουάρ επιστρέφουν ανανεωμένα και ειδικά στην περίπτωση των backpacks, η αλλαγή ήταν παραπάνω από εντυπωσιακή. Εκμεταλλεύσου την και βάλε στην γκαρνταρόμπα σου το 8ο κομμάτι-κλειδί για να μεταμορφώνεις το στυλ σου με μία κίνηση όταν ο χρόνος πιέζει και οι ιδέες τελείωσαν. Επέλεξε ένα εντυπωσιακό backpack, ρίξ’ το στον ώμο σου και σώσε το look σου ακόμα και αν βγήκες με τις πιτζάμες έξω!

#9 : Ήρθε η ώρα να βάλεις και συ ένα faux fur!

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα72

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα73

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα74

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα75

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα76

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα77

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα78

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα79

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα80

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα81

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα82

Ήρθαν για να μείνουν! Τα faux fur είχαν φέτος την τιμητική τους και η αλήθεια είναι πως μας άρεσαν πολύ. Άλλο ένα ρούχο που μας έρχετι από το παρελθόν αλλά φαίνεται πως θα εγκατασταθεί μόνιμα, αντικαθιστώντας όλο και πιο πολύ τις αληθινές γούνες. Μας αρέσουν πολύ τα εκκεντρικά faux fur σε έντονα χρώματα και συνδυασμούς, ιδίως αφού μπορούν να μας γλιτώσουν χρόνο και ταλαιπωρία το πρωί, μπροστά στην ντουλάπα. Μήπως ήρθε η ώρα να αποκαλύψεις το It Girl που κρύβεις μέσα σου και να βάλεις ένα τριχωτό πορτοκαλί faux fur πάνω από ένα απλό μαύρο ζιβάγκο και ένα ψηλόμεσο τζιν? Ουπς! Μόλις αναβαθμίσαμε ένα ουδέτερο συνολάκι μεμία κίνηση?

#10 : Φόρα μεταξωτά μαντήλια στον λαιμό!

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα83

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα84

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα85

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα86

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα87

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα88

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα89

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα90

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα91

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα92

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα93

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα94

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα95

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα96

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα97

10 τρόποι να μεταμορφώσεις το στυλ σου με μία κίνηση - Εικόνα98

Τα μεταξωτά μαντήλια δεν προορίζονται μόνο για κυρίες σε πολυτελή σαλόνια δεξιώσεων ούτε μόνο για τις γαλλίδες που κατά καιρούς βλέπεις να εξυμνίουν οι fashion bloggers ανά τον κόσμο. Ούτε μόνο για τις αεροσυνοδούς. Στην πραγματικότητα είναι ένα αξεσουάρ που θα έπρεπε να έχεις προσθέσει από καιρό στην καθημερινότητά σου. Προσδίδει κομψότητα ακόμα και αν έχει νεκροκεφαλές ζωγραφισμένες πάνω και είναι μία μικρή, τόση δα πινελία που αλλάζει ριζικά το look. Δες τις παραπάνω φωτογραφίες (έχουμε συγκεντρώσει πολύ τροφή για σκέψη) για να βεβαιωθείς και μόνη σου!

Πηγή

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα