Καλά τον Έκαναν! Δείτε ΠΩΣ Ξεφτίλισαν το βιαστή ενός 8χρονου Kοριτσιού.

Advertisement
Καλά τον Έκαναν! Δείτε ΠΩΣ Ξεφτίλισαν το βιαστή ενός 8χρονου Kοριτσιού.
Advertisement

 

Ένας άντρας ο οποίος φέρεται να πιάστηκε στα πράσα ενώ προσπαθούσε να βιάσει ένα 8χρονο κορίτσι αναγκάστηκε να γδuθεί και να περπατήσει σε όλη την κοινότητα γuμνός.

Το περιστατικό συνέβη στη γειτονιά Santa Brigida στο Μπουένος Άιρες. Οι εικόνες δείχνουν τον άντρα, ο οποίος δεν έχει αναγνωριστεί μέχρι στιγμής, να διαπομπεύεται δεμένος με σκοινί για 8 τετράγωνα πριν τον παραδώσουν αυτοί που τον έπιασαν στην αστυνομία.

 

Όταν φτάνει στο όχημα της αστυνομίας, μία αστυνομικός του βγάζει το σκοινί, του φοράει χειροπέδες και τον βάζει γuμνό στο όχημα, ενώ ο κόσμος συγκεντρώνεται γύρω και του φωνάζει προσβολές.

“Την επόμενη φορά θα σε σκοτώσουμε”, ακούγεται ένας άντρας να φωνάζει, ενώ μια γυναίκα λέει: “Έκφuλε! Δέστε τον πίσω από το αυτοκίνητο.”

Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στα κοινωνικά δίκτυα από τους ντόπιους με τη λεζάντα “Οι γείτονες εφάρμοσαν δικαιοσύνη όταν αντιλήφθηκαν ότι ένας άντρας ήταν έτοιμος να βιάσει ένα 8χρονο κορίτσι και τον παρέδωσαν στην αστυνομία ελπίζοντας ότι θα δικαιώσει το αθώο κοριτσάκι”.

Δεν υπάρχουν νέα ως προς το τι μέτρα θα λάβει η αστυνομία εναντίον του ή ποιες ήταν οι αποδείξεις που οδήγησαν τους γείτονες να τον ξεφτιλίσουν με αυτό τον τρόπο.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα