Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια!

Advertisement
Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια!
Advertisement

 

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι άφθονο και πάμφθηνο, αλλά δεν περιορίζεται μόνο στον καθαρισμό πληγών. Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες για το που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια! - Εικόνα1

Λευκάνετε τα δόντια σας: Δεν χρειάζεται να αγοράζετε ακριβά σκευάσματα. Απλά αναμίξτε ένα μέρος νερό με ένα μέρος υπεροξείδιο του υδρογόνου, κάντε γαργάρα για δύο λεπτά και φτύστε το. Επαναλάβετε καθημερινά, μέχρι τα δόντια σας να αποκτήσουν τη λευκότητα που θέλετε.

Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια! - Εικόνα2

Απομακρύνετε τα παρασιτοκτόνα από τα φρούτα και τα λαχανικά σας: Σε καθαρό νεροχύτη, γεμίστε με κρύο νερό και ρίξτε 1/4 κούπας υπεροξείδιο. Αφήστε τα για λίγο και ξεπλύντε με κρύο νερό. Τα παρασιτοκτόνα θα φύγουν και τα φρούτα και τα λαχανικά σας θα είναι ασφαλή για να τα καταναλώσετε.

Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια! - Εικόνα3

Ανοίξτε τα μαλλιά σας: Χωρίστε τις τούφες που θέλετε να ανοίξετε από τα υπόλοιπα μαλλιά σας, ρίξτε ένα μίγμα από υπεροξείδιο και νερό (αναλογία μισό-μισό), αφήστε το για 30 λεπτά και ξεπλύντε με κρύο νερό.

Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια! - Εικόνα4

Απομακρύνετε λεκέδες από αίμα: Ρίξτε λίγο υπεροξείδιο του υδρογόνου σε ένα λεκέ από αίμα, αφήστε το να κάτσει για λίγα λεπτά και πλύντε κανονικά.

Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια! - Εικόνα5

Εξαφανίστε τους μύκητες από τα φυτά σας: Όταν βλέπετε να φυτρώνει κάτι περίεργο, προσθέστε λίγο υπεροξείδιο του υδρογόνου στο νερό που ποτίζετε τα φυτά σας. Όταν εξαφανιστεί ο μύκητας, χρησιμοποιήστε ξανά κανονικό νερό.

Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια! - Εικόνα6

Καθαρίστε τους πάγκους σας: Το υπεροξείδιο του οξυγόνου σκοτώνει τα μικρόβια από κάθε επιφάνεια. Έτσι, όχι μόνο θα καθαρίσουν οι πάγκοι σας, αλλά αν είναι άσπροι, θα γίνουν ακόμα λευκότεροι. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια! - Εικόνα7

Καθαρίστε τα αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας: Χρησιμοποιήστε ένα μίγμα από υπεροξείδιο του υδρογόνου και μαγειρική σόδα. Βουρτσίστε με μια οδοντόβουρτσα, αφήστε το για 30 λεπτά και ξεπλύντε.

Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια! - Εικόνα8

Καθαρίστε το ψυγείο σας με μη τοξικό τρόπο: Αφού μπορείτε να καθαρίσετε τα φρούτα και τα λαχανικά σας με το υπεροξείδιο, σίγουρα μπορείτε να καθαρίσετε και το ψυγείο σας, χωρίς να ανησυχείτε.

Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια! - Εικόνα9

Ξεφορτωθείτε το κερί από τα αφτιά σας: Ακούγεται τρελό, αλλά γίνεται. Αρχικά, ρίξτε στο αφτί σας μερικές σταγόνες ελαιόλαδο και μετά μισό καπάκι υπεροξείδιο του υδρογόνου 3%. Γυρίστε λίγο το κεφάλι για να δράσει το μίγμα και μετά γυρίστε από την άλλη και αφήστε το να τρέξει πάνω σε ένα χαρτομάντιλο. Αηδιαστικό, αλλά πιάνει.

Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια! - Εικόνα10

Απομακρύνετε την δυσάρεστη μυρωδιά από τις πετσέτες σας: Το υπεροξείδιο του υδρογόνου κάνει δουλειά για τις ανοιχτόχρωμες πετσέτες. Προσθέστε μισή κούπα υπεροξείδιο του υδρογόνου και μισή κούπα ξίδι στην πλύση σας. Όταν βγουν θα μυρίζουν σαν καινούριες.

Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια! - Εικόνα11

Απομακρύνετε τις άσχημες μυρωδιές από πάνω σας: Πλύνετε το πρόσωπο σας με ένα μίγμα από: 950 ml υπεροξείδιου του υδρογόνου 3%, ένα κουταλάκι του γλυκού υγρό για τα πιάτα, 1/4 κούπα μαγειρική σόδα και 1900 ml νερό.

Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια! - Εικόνα12

Περιποιηθείτε τα πόδια σας: Το καλοκαίρι πλησιάζει και σύντομα θα αρχίσετε να φοράτε πέδιλα. Μαλακώστε τους κάλους και διώξτε τους μύκητες βουτώντας τα πόδια σας σε ένα μίγμα από ίσα μέρη νερού και υπεροξείδιου του υδρογόνου.

Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια! - Εικόνα13

Καθαρίστε τα κλουβιά των πουλιών σας και τα ενυδρεία σας: Το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι φυσικό κι έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα κατοικίδια σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι στέγνωσε πριν τα βάλετε ξανά μέσα.

Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια! - Εικόνα14

Καθαρίστε τη μπανιέρα σας: Αφαιρέστε το παλιό καλαφάτισμα της μπανιέρας σας, ρίξτε υπεροξείδιο του υδρογόνου και περάστε νέο καλαφάτισμα.

Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια! - Εικόνα15

Απολυμάνετε την οδοντόβουρτσα σας: Βάλτε τη να μουλιάσει στο υπεροξείδιο του υδρογόνου για 30 λεπτά και στη συνέχεια σκουπίστε το χερούλι. Ξεπλύντε με κρύο νερό και είναι έτοιμη να την χρησιμοποιήσετε.

Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια! - Εικόνα16

Απολυμάνετε τους πάγκους κοπής: Καθαρίστε τους με ένα μίγμα από ίσα μέρη νερού και υπεροξείδιου του υδρογόνου.

Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια! - Εικόνα17

Λευκάνετε τα νύχια σας: Βάλτε τα να μουλιάσουν σε ένα μπολ με ίσα μέρη νερού και υπεροξείδιου του υδρογόνου μέχρι να γίνουν όσο λευκά θέλετε.

Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια! - Εικόνα18

Απομακρύνετε τις οσμές από τα ούρα των κατοικίδιων σας: Αντιμετωπίστε τις οσμές με ένα μίγμα από μία κούπα νερό, μία κούπα υπεροξείδιο του υδρογόνου, δύο κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα και μία κουταλιά της σούπας υγρό για τα πιάτα.

Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια! - Εικόνα19

 
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα