Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια!

Advertisement
Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια!
Advertisement

 

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι άφθονο και πάμφθηνο, αλλά δεν περιορίζεται μόνο στον καθαρισμό πληγών. Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες για το που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια! - Εικόνα1

Λευκάνετε τα δόντια σας: Δεν χρειάζεται να αγοράζετε ακριβά σκευάσματα. Απλά αναμίξτε ένα μέρος νερό με ένα μέρος υπεροξείδιο του υδρογόνου, κάντε γαργάρα για δύο λεπτά και φτύστε το. Επαναλάβετε καθημερινά, μέχρι τα δόντια σας να αποκτήσουν τη λευκότητα που θέλετε.

Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια! - Εικόνα2

Απομακρύνετε τα παρασιτοκτόνα από τα φρούτα και τα λαχανικά σας: Σε καθαρό νεροχύτη, γεμίστε με κρύο νερό και ρίξτε 1/4 κούπας υπεροξείδιο. Αφήστε τα για λίγο και ξεπλύντε με κρύο νερό. Τα παρασιτοκτόνα θα φύγουν και τα φρούτα και τα λαχανικά σας θα είναι ασφαλή για να τα καταναλώσετε.

Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια! - Εικόνα3

Ανοίξτε τα μαλλιά σας: Χωρίστε τις τούφες που θέλετε να ανοίξετε από τα υπόλοιπα μαλλιά σας, ρίξτε ένα μίγμα από υπεροξείδιο και νερό (αναλογία μισό-μισό), αφήστε το για 30 λεπτά και ξεπλύντε με κρύο νερό.

Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια! - Εικόνα4

Απομακρύνετε λεκέδες από αίμα: Ρίξτε λίγο υπεροξείδιο του υδρογόνου σε ένα λεκέ από αίμα, αφήστε το να κάτσει για λίγα λεπτά και πλύντε κανονικά.

Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια! - Εικόνα5

Εξαφανίστε τους μύκητες από τα φυτά σας: Όταν βλέπετε να φυτρώνει κάτι περίεργο, προσθέστε λίγο υπεροξείδιο του υδρογόνου στο νερό που ποτίζετε τα φυτά σας. Όταν εξαφανιστεί ο μύκητας, χρησιμοποιήστε ξανά κανονικό νερό.

Με ΑΥΤΟ τον Τρόπο, τα Αυλάκια ανάμεσα στα πλακάκια σας θα γίνουν σαν Καινούργια! - Εικόνα6

Καθαρίστε τους πάγκους σας: Το υπεροξείδιο του οξυγόνου σκοτώνει τα μικρόβια από κάθε επιφάνεια. Έτσι, όχι μόνο θα καθαρίσουν οι πάγκοι σας, αλλά αν είναι άσπροι, θα γίνουν ακόμα λευκότεροι. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα