Βρέθηκε η τηλεθεάτρια που σαρώνει τα δώρα στην ελληνική τηλεόραση: Το ξέσπασμα της μητέρας της!

Advertisement
Βρέθηκε η τηλεθεάτρια που σαρώνει τα δώρα στην ελληνική τηλεόραση: Το ξέσπασμα της μητέρας της!
Advertisement

Στημένο παιχνίδι ή καλά εκπαιδευμένη διαγωνιζόμενη;

Τις τελευταίες μέρες η Αθανασία Νταβαρίνου έχει γίνει η απόλυτη πρωταγωνίστρια στα ελληνικά social media, γιατί είναι αυτό που λέμε… «δεν υπάρχει». Πρόσφατα, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο το οποίο δείχνει αποσπάσματα από δεκάδες ελληνικές τηλεοπτικές εκπομπές που κάνουν διάφορους διαγωνισμούς και σε όλους εκείνη είναι πάντα η νικήτρια.

Η άγνωστη γυναίκα, η οποία έχει κερδίσει επάξια από τον τίτλο της γυναίκας με τα πιο γρήγορα δάχτυλα μέχρι του θηλυκού Τσακ Νόρις της ελληνικής τηλεόρασης, φαίνεται να χει τα καλύτερα αντανακλαστικά, τη δέουσα ετοιμότητα και τη μεγαλύτερη ταχύτητα στο texting από όλους τους υπόλοιπους τηλεθεατές.

Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε, συνεργάτες της εκπομπής «Tatiana live» βρήκαν το τηλέφωνο της Αθανασίας Νταβαρίνου, τηλεφώνησαν στο σπίτι της και μίλησαν με την μητέρα της, η οποία ξέσπασε, λέγοντας πως στοχοποιήθηκε η κόρη της και επεσήμανε πως υπήρξαν πολλές ανακρίβειες στα δώρα που εκείνη κέρδισε.

«Είναι ανακρίβειες αυτά που λένε για την κόρη μου. Μπορείτε να το βρείτε κι εσείς. Το παιδί δεν έχει κερδίσει ούτε αυτοκίνητο, ούτε υπέρογκα ποσά για να είναι πλούσια και το έβαλαν ανάρτηση στο ίντερνετ, παντού. Έρχονται σπίτι μας, μας χτυπάνε τα κουδούνια, δημοσιοποιούν προσωπικά στοιχεία του παιδιού, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνονται όλα αυτά. Την παίρνουν και της μιλάνε υβριστικά. Η κόρη μου δεν μιλάει σε κανέναν, έχει κλειστεί στο δωμάτιό της και δεν μιλάει σε κανέναν. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στοχοποιήθηκε ένας παίκτης μόνο. Τις περισσότερες φορές κέρδισε πράγματα άνευ αξίας, καλλυντικά και τσάντες. Το πιο ακριβό δώρο που έχει κερδίσει είναι μια ανακαίνιση κουζίνας. Γράφουν για αυτοκίνητα και τεράστια ποσά. Τέσσερις κουζίνες γράφουν ότι κέρδισε. Αν είναι δυνατόν!».

Στο Πρω1νό της Δευτέρας 1 Φεβρουαρίου, μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με την Αθανασία Νταβαρίνου και τα πλούσια δώρα -από κινητά τηλέφωνα, μέχρι κουζίνες και ταξίδια- που έχει κερδίσει από τις τηλεοπτικές εκπομπές.

«Δεν με αφορά, αλλά θα το πω για μια κυρία που κερδίζει στις εκπομπές. Πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, παρότι εγώ δεν είμαι εκπρόσωπος της Audiotex. Όμως, επειδή οι κληρώσεις γίνονται και στη δική μου εκπομπή, εγώ θέλω να είμαι ξεκάθαρος απέναντι στους τηλεθεατές… Τώρα που έχουμε κλήρωση και όχι ο πιο γρήγορος δεν έχει κερδίσει καμία φορά σε εμάς, γιατί θα ήταν πρόκληση. Εντάξει κυρία Audiotex, να βγαίνετε να τα λέτε», είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα