Την Πήγε στο Δάσος και την Σκότωσε με τον Χειρότερο Τρόπο. Ο λόγος… Θα σας κάνει να Ανατριχιάσετε!

Advertisement
Την Πήγε στο Δάσος και την Σκότωσε με τον Χειρότερο Τρόπο. Ο λόγος… Θα σας κάνει να Ανατριχιάσετε!
Advertisement

Η σκέψη του να γίνει κανείς γονιός μπορεί να είναι τρομακτική, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί αυτό που αποφάσισε να κάνει ο 20χρονος Eren Toben για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Ο υποψήφιος πατέρας δεν μπορούσε να αντέξει στη σκέψη ότι θα άλλαζε η ζωή του από τόσο νεαρή ηλικία και έτσι αποφάσισε ότι υπήρχε μόνο ένας τρόπος να λύσει το πρόβλημα: ο θάνατος.

Την Πήγε στο Δάσος και την Σκότωσε με τον Χειρότερο Τρόπο. Ο λόγος… Θα σας κάνει να Ανατριχιάσετε! - Εικόνα1

Ο Toben και ένας φίλος του παρέσυραν την κοπέλα του Toben, την 19χρονη Maria Peiner, σε ένα δάσος και τη σκότωσαν επί τόπου. Η Maria Peiner ήταν 8 μηνών έγκυος στο παιδί τους, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πείσει τον Toben να κάνει πίσω.

O Toben, με τη βοήθεια του φίλου του, μαχαίρωσε την κοπέλα του με ένα μαχαίρι κουζίνας και μετά της έβαλε φωτιά, σκοτώνοντας την. Στο δικαστήριο, υποστήριξε ότι ήθελε μια “ελεύθερη και χαρούμενη ζωή”, το αντίθετο από αυτό που τον περιμένει με την τιμωρία του.

Ο Toben είπε ψέματα στην κοπέλα του ότι θα πήγαιναν να αγοράσουν μωρουδιακά, αλλά τελικά την πήγε σε ένα δάσος, όπου μαζί με ένα φίλο του διέπραξαν το έγκλημα.

Έριξε πετρέλαιο σε όλο της το σώμα, αφού τη μαχαίρωσε, και της έβαλε φωτιά ενώ ήταν ακόμα ζωντανή. “Είχε ακόμα τις αισθήσεις της, πρέπει να ήταν για 10, 20, 30 δευτερόλεπτα”, είπε ο δικαστής.

Την Πήγε στο Δάσος και την Σκότωσε με τον Χειρότερο Τρόπο. Ο λόγος… Θα σας κάνει να Ανατριχιάσετε! - Εικόνα2

Το σώμα της βρέθηκε την επόμενη ημέρα από έναν πεζοπόρο και ο Toben και ο φίλος του συλλήφθηκαν αμέσως. Και οι δύο προσπάθησαν να κατηγορήσουν ο ένας τον άλλο για το φόνο, αλλά κρίθηκαν τελικά ένοχοι και καταδικάστηκαν σε φυλάκιση. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της άτυχης κοπέλας.
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα