10 πανέμορφα μπαλκόνια του κόσμου για να πιείς τον καφέ σου

Advertisement
10 πανέμορφα μπαλκόνια του κόσμου για να πιείς τον καφέ σου
Advertisement

Τανζανία

10 πανέμορφα μπαλκόνια του κόσμου για να πιείς τον καφέ σου - Εικόνα8

Για να απολαύσει κανείς μερικές μέρες σε αυτό το πλωτό μπαλκόνι και να απολαύσει έναν κρύο καφέ ή ένα χυμό θα πρέπει να φτάσει μέχρι την Τανζανία. Και αυτό το μαγικό μπαλκόνι ανήκει σε ένα πανάκριβο ξενοδοχείο στο Pemba Island. Για όσους θέλουν κάτι ακόμη πιο extreme μπορούν να επισκεφτούν και το υποθαλάσσιο μπαλκόνι.

Περού

10 πανέμορφα μπαλκόνια του κόσμου για να πιείς τον καφέ σου - Εικόνα9

Με θέα το Μάτσου Πίτσου ή αλλιώς το «αρχαίο βουνό» όποιος καταφέρει να ταξιδέψει μέχρι το Περού αξίζει να απολαύσει τον καφέ του ή μάλλον το τσάι του σε αυτή τη μαγευτική τοποθεσία που μεταδίδει στον επισκέπτη λίγο από τον πολιτισμό των Ίνκα. Το επιβλητικό βουνό των 2.700 μέτρων με την τροπική βλάστηση είναι ο,τι πρέπει για τους φυσιολάτρεις.

Μον Μπλαν – Γαλλία

10 πανέμορφα μπαλκόνια του κόσμου για να πιείς τον καφέ σου - Εικόνα10

Ένα μπαλκόνι στα σύννεφα για τους λάτρεις του χειμώνα και κυρίως του σκι αφού βρίσκεται σε γνωστό χειμερινό θέρετρο της Γαλλίας και αποτελεί συχνό προορισμό όσον αγαπούν τα extreme σπορ. Ο χώρος λειτουργεί και σαν εστιατόριο και ονομάζεται Panoramic μάλλον για την πανοραμική θέα που καθηλώνει.

Κόστα Ρίκα

10 πανέμορφα μπαλκόνια του κόσμου για να πιείς τον καφέ σου - Εικόνα11

Αυτό το μπαλκόνι δεν ανήκει σε κάποιο ακριβό ξενοδοχείο αλλά σε ένα… δεντρόσπιτο σε ένα παρθένο δάσος της Κόστα Ρίκα. Οι ιδιοκτήτες τους δεν χορταίνουν να απολαμβάνουν χαλαρωτικές στιγμές δεχόμενοι συχνά… επισκέψεις από διάφορα ζώα του δάσους. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως μπαλκόνι-ησυχαστήριο…

Βραζιλία

10 πανέμορφα μπαλκόνια του κόσμου για να πιείς τον καφέ σου - Εικόνα12

Θα μπορούσε να είναι πίνακας ζωγραφικής αλλά είναι ένα μπαλκόνι κάπου στην Βραζιλία, στη χώρα του καφέ… Το ιδανικό μέρος λοιπόν για έναν αυθεντικό βραζιλιάνικο καφέ. Όποιος το επισκεφτεί δεν θέλει να το εγκαταλείψει ποτέ.

Πηγή: Newsbeast.gr

 Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Advertisement

Πρόσφατα άρθρα