Η πραγματική Διαφορά ανάμεσα στις Γυναίκες που είναι Kαυτές και στις Γυναίκες που είναι Όμορφες

Advertisement
Η πραγματική Διαφορά ανάμεσα στις Γυναίκες που είναι Kαυτές και στις Γυναίκες που είναι Όμορφες
Advertisement

Γυναίκες. Έχουν καμπύλες, είναι αδύνατες, όμορφες, γλυκές, κακές, μωρά, χυμώδεις, φίνες, σέksι, πονηρές, πιεστικές, πληθωρικές η λίστα είναι πολύ μεγάλη.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ακούσατε έναν άντρα να περιγράφει μια γυναίκα με ένα επίθετο που δεν είχε κάποιο σεksουαλικό υπονοούμενο ή συκοφαντική πρόθεση; Πότε ήταν η τελευταία φορά που ακούσατε έναν άντρα να περιγράφει μια γυναίκα με κάτι που να επαινεί την ψυχή και τον εσωτερικό της κόσμο; Πότε ήταν η τελευταία φορά που ακούσατε έναν άντρα να περιγράφει μια γυναίκα σαν όμορφη;

Έχει χαθεί ο σεβασμός όσον αφορά στο θαυμασμό προς τις γυναίκες, στρέφεται προς την αντικειμενοποίηση. Οι άντρες βλέπουν τις γυναίκες σαν «πράγματα» που πρέπει να κατακτήσουν, παρά σαν γυναίκες που χαίρουν εκτίμησης για την μοναδικότητα τους.

Μια μεγάλη μερίδα αντρών σήμερα έλκονται από τα εξτένσιον, το πλούσιο στήθος, τον πληθωρικό πισινό και τα τακούνια. Νομίζουν ότι η σεksουαλικότητα προέρχεται από το μαυρισμένο δέρμα, την αποτρίχωση και τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Είναι προγραμματισμένοι να θεωρούν ότι μια γυναίκα με γυμνασμένο σώμα και πλούσιο στήθος είναι ελκυστική.

Και τι γίνεται με τις γυναίκες που δε θέλουν να ικανοποιήσουν την αντρική φαντασίωση; Τι γίνεται με αυτές που θέλουν απλά να φοράνε άνετα πουλόβερ και φλατ παπούτσια; Τι γίνεται με αυτές που δε θέλουν να ντύνονται για να εντυπωσιάσουν το άλλο φύλο, αλλά για να νιώθουν καλά οι ίδιες; Δεν υπάρχει ελκυστικότητα σε αυτό; Δεν είναι αυτή η αίσθηση αυτοπεποίθησης ελκυστική;

Πότε έγινε υποχρεωτικό για τις γυναίκες να συναινέσουν σε αυτό το πρότυπο, διαφορετικά να χαθούν στο πλήθος; Πότε έγινε το να βρεις άντρα συνώνυμο του μακιγιάζ και των κοντών φουστών;

Υπάρχει ένας συγκεκριμένος τύπος άντρα που συνεχώς συκοφαντεί τις γυναίκες, κρίνοντας τις αποκλειστικά από την αισθησιακότητα, μην μπορώντας να δει το μεγαλείο τους. Αυτοί οι άντρες που δεν καταλαβαίνουν το κόνσεπτ της φυσικής ομορφιάς και της μοναδικότητας στα ελαττώματα.

Δεν αναγνωρίζουν ότι το «καuτό» δεν κρατάει πέρα από τα μεσάνυχτα, όταν το μακιγιάζ μουτζουρώνει το μαξιλάρι και τα εξτένσιονς βγαίνουν. Δεν κρατάει όταν ξεπλένεται το μαύρισμα και το κολλητά φορέματα βγαίνουν.

Είναι καιρός οι άντρες να θυμηθούν τη διαφορά ανάμεσα στο καυτό και το όμορφο. Είναι ώρα να καταλάβουν ότι οι γυναίκες έχουν να προσφέρουν πολλά περισσότερα από ένα σώμα.

Οι γυναίκες είναι εντυπωσιακά πλάσματα, με προσόντα και χαρακτηριστικά μοναδικά και γοητευτικά για όλους μας, και είναι η ώρα να αρχίσουμε να δείχνουμε τη μοναδικότητα μας και να σταματήσουμε να συναινούμε στην ψευδαίσθηση του $έξι που δημιούργησαν οι άντρες. Γιατί η ομορφιά δεν έχει να κάνει με το να την π*δήξεις, αλλά με το να τη θες.

Το καuτό θαυμάζεται από απόσταση, την ομορφιά την κρατάμε.

Το καuτό είναι αντίληψη, η ομορφιά είναι εκτίμηση.

Το καuτό έχει μακιγιάζ, το όμορφο έχει καθαρό πρόσωπο.

Το καuτό είναι η εμφάνιση, το όμορφο πάει πιο βαθιά.

Το καuτό είναι ο τρόπος που στενάζει, το όμορφο είναι ο τρόπος που μιλάει.

Το καuτό είναι μια δυνατή έλξη, το όμορφο είναι ένα δυνατό μυαλό.

Το καuτό είναι νέο, το όμορφο δεν έχει ηλικία.

Το καuτό είναι συμβατικό, η ομορφιά είναι μοναδική.

Το καuτό είναι ένα one-night stand, το όμορφο είναι βράδια χωρίς ύπνο.

Το καuτό είναι κατάσταση, η ομορφιά είναι στο μάτι αυτού που τη βλέπει.

Το καuτό είναι δόλιο, το όμορφο είναι αθώο.

Το καuτό είναι να την κάνεις να σκύβει, το όμορφο είναι να της μαγειρεύεις.

Το καuτό είναι αποπνικτικό, το όμορφο είναι ολοκληρωμένο.

Το καuτό είναι οι καμπύλες της, η ομορφιά είναι τα νεύρα της.

Το καuτό είναι ένα μήνυμα, το όμορφο είναι ένα γράμμα.

Το καuτό είναι ένα προσωπείο, το όμορφο είναι μια γυναίκα.
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα