Γιατί οι γυναίκες βάζουν αντικείμενα κάτω από το στήθος τους;

Advertisement
Γιατί οι γυναίκες βάζουν αντικείμενα κάτω από το στήθος τους;
Advertisement

Μια νέα τάση στο γυναικείο σώμα που ξεκινά -τι πρωτότυπο- από την Κίνα κατακλύζει τα κοινωνικά δίκτυα δείχνοντας τις γυναίκες όλων των ηλικιών να προβάλλουν τα προσόντα τους για έναν περίεργο λόγο. Οι γυναίκες αναρτούν στο διαδίκτυο εικόνες βάζοντας κάτω από το στήθος τους διάφορα αντικείμενα, για να αποδείξουν πόσο όμορφες είναι, όπως αναφέρει το Huanqiu.com.

Αν και οι περισσότερες γυναίκες βάζουν ένα στυλό, καθώς έτσι ξεκίνησε η μόδα, ορισμένες πάνε ένα βήμα παρακάτω και κρατούν άλλα μεγαλύτερα αντικείμενα, όπως πινέλα μακιγιάζ και μπουκάλια νερού. Η πρώτη δημοσίευση με μια τέτοια φωτογραφία έγινε στις 6 Ιανουαρίου στο κινέζικο Weibo –κάτι αντίστοιχο με το Twitter- με το hashtag #carrypenunderbreast στην κινέζικη γλώσσα που σημαίνει «βάλε ένα στυλό κάτω από το στήθος σου». Άλλα σχόλια σχετικά με αυτές τις δημοσιεύσεις ήταν «νέο πρότυπο για μια θεά» και «μόνο μια γυναίκα μπορεί να το κάνει αυτό». Σύμφωνα βέβαια με άλλη άποψη η νέα τάση ξεκίνησε από την Ιαπωνία και ταξίδεψε γρήγορα στην Κίνα απ’ όπου εξαπλώθηκε.

Στις φωτογραφίες δεν φαίνονται πρόσωπα, αλλά μόνο γυναικεία στήθη και αντικείμενα κάτω από αυτά. Αν και στην αρχή, όπως είπαμε, στη μόδα ήταν να βάζουν μόνο ένα στυλό ή ένα μολύβι, γρήγορα εξαπλώθηκε και σε άλλα αντικείμενα όπως πινέλα μακιγιάζ, ξυλάκια, μπουκάλια με λοσιόν σώματος, κόκκινα τριαντάφυλλα, ακόμη και πλαστικά μπουκάλια νερού, σε μια προσπάθεια να δείξουν όπως λένε ότι είναι «αληθινές γυναίκες»! Βέβαια το πώς αποδεικνύεται κάτι τέτοιο με αυτή την κίνηση, παραμένει άγνωστο….

Οι φωτογραφίες βέβαια προκαλούν ποικίλα σχόλια στο κοινωνικό δίκτυο που ανεβαίνουν μαζικά. Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι είναι μια μόδα χωρίς κανένα νόημα και άλλοι αναρωτιούνται τι σημαίνει για ένα κορίτσι αν δεν μπορεί να στηρίξει ένα στυλό με το στήθος της. Η νέα αυτή τρέλα είναι φυσικά μόνο μία από τις πολλές περίεργες τάσεις που βγαίνουν στο διαδίκτυο σε απευθείας σύνδεση με την Κίνα. Πρόσφατα μια άλλη τάση ήθελε τις γυναίκες να αγκαλιάζουν το στήθος τους περνώντας τα χέρια πίσω από την πλάτη τους και φυσικά κι εκείνη ξεθύμανε σε λίγες μέρες…

Γιατί οι γυναίκες βάζουν αντικείμενα κάτω από το στήθος τους; - Εικόνα Γιατί οι γυναίκες βάζουν αντικείμενα κάτω από το στήθος τους; - Εικόνα1 Γιατί οι γυναίκες βάζουν αντικείμενα κάτω από το στήθος τους; - Εικόνα2 Γιατί οι γυναίκες βάζουν αντικείμενα κάτω από το στήθος τους; - Εικόνα3 Γιατί οι γυναίκες βάζουν αντικείμενα κάτω από το στήθος τους; - Εικόνα4 Γιατί οι γυναίκες βάζουν αντικείμενα κάτω από το στήθος τους; - Εικόνα5 Γιατί οι γυναίκες βάζουν αντικείμενα κάτω από το στήθος τους; - Εικόνα6
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement