Έριξε τα Μακαρόνια στο Τηγάνι και μετά από 20 Λεπτά όλοι έγλειφαν τα δάχτυλά τους.

Advertisement
Έριξε τα Μακαρόνια στο Τηγάνι και μετά από 20 Λεπτά όλοι έγλειφαν τα δάχτυλά τους.
Advertisement

Υλικά: – 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο – 500ml ζωμό (κότας ή λαχανικών) – 250ml γάλα – 1 κουταλιά βούτυρο – 250γρ. σπαγγέτι – 100γρ. τριμμένη παρμεζάνα – αλάτι, πιπέρι, λάδι και μαϊντανό

Πρώτα τσιγαρίστε το σκόρδο στο τηγάνι με λίγο λάδι. Έριξε τα Μακαρόνια στο Τηγάνι και μετά από 20 Λεπτά όλοι έγλειφαν τα δάχτυλά τους. - Εικόνα1 Όταν πάρει χρώμα, ρίξτε τον ζωμό και το γάλα. Έριξε τα Μακαρόνια στο Τηγάνι και μετά από 20 Λεπτά όλοι έγλειφαν τα δάχτυλά τους. - Εικόνα2 Μετά το βούτυρο. Έριξε τα Μακαρόνια στο Τηγάνι και μετά από 20 Λεπτά όλοι έγλειφαν τα δάχτυλά τους. - Εικόνα3 Ρίξτε τα μακαρόνια ωμά μαζί με αλάτι και πιπέρι. Έριξε τα Μακαρόνια στο Τηγάνι και μετά από 20 Λεπτά όλοι έγλειφαν τα δάχτυλά τους. - Εικόνα4 Και αφήστε τα να μαγειρευτούν. Έριξε τα Μακαρόνια στο Τηγάνι και μετά από 20 Λεπτά όλοι έγλειφαν τα δάχτυλά τους. - Εικόνα5 Μόλις πάρουν βράση χαμηλώστε τη φωτιά, ανακατέψτε καλά και σκεπάστε με το καπάκι. Έριξε τα Μακαρόνια στο Τηγάνι και μετά από 20 Λεπτά όλοι έγλειφαν τα δάχτυλά τους. - Εικόνα6 Ανακατεύετε καλά κάθε 5 λεπτά για να μην κολλήσουν τα μακαρόνια. Έριξε τα Μακαρόνια στο Τηγάνι και μετά από 20 Λεπτά όλοι έγλειφαν τα δάχτυλά τους. - Εικόνα7 Στο σημείο όπου είναι al dente και τα υγpά έχουν σχεδόν εξατμιστεί (περίπου 15-20 λεπτά), προσθέστε την παρμεζάνα. Έριξε τα Μακαρόνια στο Τηγάνι και μετά από 20 Λεπτά όλοι έγλειφαν τα δάχτυλά τους. - Εικόνα8 Τέλος, προσθέστε και τον μαϊντανό και ανακατέψτε καλά. Έριξε τα Μακαρόνια στο Τηγάνι και μετά από 20 Λεπτά όλοι έγλειφαν τα δάχτυλά τους. - Εικόνα9 Έτοιμοι! Έριξε τα Μακαρόνια στο Τηγάνι και μετά από 20 Λεπτά όλοι έγλειφαν τα δάχτυλά τους. - Εικόνα10

Δείτε και το βίντεο με τις αναλυτικές οδηγίες:
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα