Επικίνδυνες αποστολές για μια φωτογραφία

Advertisement
Επικίνδυνες αποστολές για μια φωτογραφία
Advertisement

Τα μέρη του πλανήτη που πρέπει να προσέχεις όταν… ποζάρεις.

Οι φωτογραφήσεις δεν είναι τελικά πάντα τόσο ακίνδυνες. Εξαρτάται σε ποιο σημείο θα στηθείς για να ποζάρεις στον φακό. Υπάρχουν μερικά σημεία στον πλανήτη που αποδείχτηκαν θανατηφόρα για αρκετούς τουρίστες και ορισμένους που θέλησαν να βγάλουν μια φωτογραφία για να την ανεβάσουν στα κοινωνικά δίκτυα, σύμφωνα με τη βρετανική Express.

Αυτά είναι μερικά πανέμορφα αλλά επικίνδυνα μέρη…

1. Βράχος Wedding Cake, Αυστραλία

Επικίνδυνες αποστολές για μια φωτογραφία - Εικόνα3

Αυτά τα εκπληκτικά λευκά βράχια με θέα στον ωκεανό βρίσκονται στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας και προσελκύουν περισσότερους από 10.000 επισκέπτες το μήνα. Πολλοί είναι αυτοί που κάθονται στην άκρη του βράχου, σε σημείο να γίνεται πλέον πολύ επικίνδυνο για τους πιο τολμηρούς και μάλιστα πέρυσι ένας άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας στο κενό.

2. Trolltunga, Νορβηγία

Επικίνδυνες αποστολές για μια φωτογραφία - Εικόνα4

Αυτός ο βράχος βρίσκεται σχεδόν 700 μέτρα πάνω από τη λίμνη Ringedalsvatnet στη Νορβηγία. Πολλοί τουρίστες θεωρούν ιδανικό το σημείο για να τραβήξουν μια selfie όμως τον περασμένο Σεπτέμβριο μια γυναίκα από την Αυστραλία έπεσε στο κενό στην προσπάθειά της να βγάλει μια φωτογραφία.

3. Η πισίνα του διαβόλου στους καταρράκτες Victoria

Επικίνδυνες αποστολές για μια φωτογραφία - Εικόνα5

Η φυσική πισίνα βρίσκεται 100 μέτρα πάνω από το έδαφος στην κορυφή του μεγαλύτερου καταρράκτη του κόσμου. Εκατοντάδες επισκέπτες φτάνουν στα σύνορα της Ζάμπια με τη Ζιμπάμπουε για να τη θαυμάσουν και να κάνουν μια βουτιά. Το 2009, ένας ξεναγός πέθανε προσπαθώντας να σώσει έναν τουρίστα, ο οποίος είχε γλιστρήσει στον καταρράκτη.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα