Οι πιο δύσκολες δουλειές στον κόσμο

Advertisement
Οι πιο δύσκολες δουλειές στον κόσμο
Advertisement

Σπηλαιοδύτης

Οι πιο δύσκολες δουλειές στον κόσμο - Εικόνα8

Αν σας αρέσουν τα σπήλαια και οι καταδύσεις μπορείτε να τα απολαμβάνετε και τα δύο και να εισπράττετε 58.640 δολάρια το χρόνο. Να ξέρετε ωστόσο πως οι καταδύσεις σε σπήλαια μπορεί να γίνουν πιο επικίνδυνες από τις απλές καταδύσεις επειδή οι χώροι είναι μικροί και η πίεση του νερού δυσκολεύει την εξερεύνηση.

Αλεξιπτωτιστές πυρκαγιών

Οι πιο δύσκολες δουλειές στον κόσμο - Εικόνα9

Προφανώς για να υπάρχει τέτοια δουλειά μάλλον δεν είναι τόσο θανάσιμη όσο ακούγεται. Για 33.000 δολάρια το χρόνο θα πέφτετε με αλεξίπτωτο σε ερήμους και δάση για να συμμετέχετε στην κατάσβεση πυρκαγιών. Θα πρέπει επίσης να μπορείτε να επιβιώσετε για 72 ώρες μέσα σε πύρινες ζώνες βασιζόμενοι αποκλειστικά στον εαυτό σας.

Οδηγοί σαφάρι

Οι πιο δύσκολες δουλειές στον κόσμο - Εικόνα10

Είναι δουλειά που αποφέρει περισσότερα κι από 70.000 δολάρια το χρόνο. Οι οδηγοί σαφάρι είναι εκείνοι που μεταφέρουν τους τουρίστες σε χώρους και μονοπάτια όπου μπορούν να απολαύσουν την άγρια ζωή. Οι δυσκολίες είναι βέβαια αρκετές: οι απομακρυσμένες περιοχές, τα απρόβλεπτα ζώα αλλά ενίοτε και οι ανυπάκουοι τουρίστες.

Επαγγελματίες κασκαντέρ

Οι πιο δύσκολες δουλειές στον κόσμο - Εικόνα11

Στις περισσότερες σκηνές δράσης σε ταινίες του Χόλιγουντ δεν είναι οι ίδιοι οι διάσημοι ηθοποιοί που κάνουν εντυπωσιακά άλματα, επικίνδυνες τούμπες κλπ. Οι επαγγελματίες κασκαντέρ πληρώνονται 70.000 δολάρια το χρόνο και ντουμπλάρουν τους καλοπληρωμένους ηθοποιούς στα δύσκολα. Βέβαια η δουλειά τους δεν έχει κανένα στοιχείο πλήξης, η αδρεναλίνη φτάνει σε επίπεδα δυσθεώρητα ενώ στα συν της δουλειάς θα πρέπει να συνυπολογιστεί και η απόκτηση διάσημων φίλων.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Advertisement

Σχετικά άρθρα