Αυτό το Ορφανό Κοpίτσι Έχασε τους Γονείς της σε μία Πυρκαγιά. Το μόνο που Θέλει για Φέτος τα Χριστούγεννα, είναι…

Advertisement
Αυτό το Ορφανό Κοpίτσι Έχασε τους Γονείς της σε μία Πυρκαγιά. Το μόνο που Θέλει για Φέτος τα Χριστούγεννα, είναι…
Advertisement

Καθώς στολίζουμε και φοράμε τα γιορτινά μας, είναι εύκολο να ξεχνάμε τους τόσους ανθρώπους που περνάνε δύσκολα. Οι γιορτές δεν είναι μόνο διακοσμητικά και κάλαντα. 

Δημοσιεύτηκε από Safyre Schenectady’s Super Survivor στις Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

Για την 5χρονη Safyre, τη μοναδική επιζών πυρκαγιάς που σκότωσε όλη της την οικογένεια, τα Χριστούγεννα είναι πολύ επίπονα, αφού της θυμίζουν όλα αυτά που είχε και έχασε.

THANK YOU JIM AND DANA ❤

Δημοσιεύτηκε από Safyre Schenectady’s Super Survivor στις Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

Το 2013, ο πατέρας, η αδερφή και τα αδέρφια της, πέθαναν με πολύ άσχημο τρόπο. Τη μικρή τη βρήκαν σκεπασμένη από τον πατέρα της που προσπάθησε να τη σώσει χρησιμοποιώντας τον εαυτό του σαν ασπίδα, Τίποτα δεν γλύτωσε από τη φωτιά.

Παρόλο που είναι σχεδόν ολόκληρη καλυμμένη με εγκαύματα και έχει χάσει το δεξί χέρι και το αριστερό της πόδι, η Safyre, που μεγαλώνει με τη θεία της, είναι ακόμα ένα παιδί γεμάτο χαρά και αισιοδοξία.

Δημοσιεύτηκε από Safyre Schenectady’s Super Survivor στις Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

Τώρα, ολόκληρη η κοινότητα προσπαθεί να συμπαρασταθεί στο κοpίτσι και να την κάνουν να νιώσει χαρούμενη και να μην σκέφτεται τα προβλήματά της. Γι΄αυτό ζητάνε από ανθρώπους από όλον τον κόσμο να στείλουν μία κάρτα με τις ευχές τους.

 

Άμα σας περισσεύει χρόνος, μπορείτε να στείλετε και εσείς μερικά λόγια αγάπης σε αυτήν την κοπέλα στην παρακάτω διεύθυνση:

Safyre P.O. Box 6126 Schenectady, New York 12306 USA

Credit: goodhousekeeping.com

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα