Πέντε εναλλακτικές αποδράσεις στην Ελλάδα

Advertisement
Πέντε εναλλακτικές αποδράσεις στην Ελλάδα
Advertisement

5. Ορειβασία

Πέντε εναλλακτικές αποδράσεις στην Ελλάδα - Εικόνα4

Από όποια περιοχή της Ελλάδας και αν ξεκινήσετε σίγουρα θα βρείτε μοναδικές διαδρομές για ορειβασία καθώς το μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας είναι ορεινό και προσφέρεται για ορειβασία από αρχάριους αλλά και πολύ έμπειρους. Αποδράστε ένα σαββατοκύριακο σε ένα βουνό της Ελλάδας με τον κατάλληλο οδηγό και θα μαγευτείτε από τα κρυφά τοπία της χώρας μας. Απευθυνθείτε σε έναν ορειβατικό σύλλογο και ρωτήστε για τις διαθέσιμες εκδρομές σε όλη την Ελλάδα. Εκτός από το ορεινό μέρος της χώρας εντυπωσιακές είναι οι διαδρομές και στα νησιά.

Το φαράγγι της Σαμαριάς στην Κρήτη είναι ένας από τους δημοφιλέστερους ορειβατικούς προορισμούς στην Ευρώπη ενώ η βόρεια Ελλάδα είναι γεμάτη με μονοπάτια που σας καλούν να τα εξερευνήσετε. Θα χρειαστείτε μικρό εξοπλισμό όπως ορειβατικά παπούτσια και εκτός από την περιπέτεια το πιθανότερο είναι ότι θα κάνετε και καινούριους φίλους, φανατικούς των βουνών.

Αφιερώστε ένα σαββατοκύριακο στο να γνωρίσετε την Ελληνική φύση μέσα από ενδιαφέρουσες και εναλλακτικές δραστηριότητες και είναι σίγουρο ότι θα σας ανταμείψει! Προσοχή όμως, πάντα με τις συμβολές έμπειρων ανθρώπων που θα σας καθοδηγήσουν σωστά και χωρίς να διατρέχετε κίνδυνο.
ΠηγήΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Advertisement

Σχετικά άρθρα