ΔΙΑΦΟΡΑ

8 Πανέξυπνοι τρόποι για να οργανώσετε την αποθήκη σας σε χρόνο μηδέν!

8 Πανέξυπνοι τρόποι για να οργανώσετε την αποθήκη σας σε χρόνο μηδέν!
Advertisement

Τα γκαράζ είναι ένα τέλειο μέρος αποθήκευσης και ασχολίας με διάφορα πρότζεκτ. Δυστυχώς όμως, πολλά γκαράζ δεν αξιοποιούνται στο μέγιστο και γρήγορα γεμίζουν με σαβούρα, χωρίς να υπάρχει καλά καλά χώρος για να κινηθείς.

Με αυτά τα 8 κόλπα, θα βάλετε το γκαράζ σας σε τάξη και πριν το καταλάβετε θα νιώθετε ότι έχετε άλλο ένα δωμάτιο στο σπίτι!

1. Αποθηκευτικά κουτιά στο ταβάνι 8 Πανέξυπνοι τρόποι για να οργανώσετε την αποθήκη σας σε χρόνο μηδέν! - Εικόνα1 Χρειάζεστε μόνο μερικά κομμάτια ξύλο για να δημιουργήσετε τα κρατήματα για αυτά τα αποθηκευτικά κουτιά.

2. Χρησιμοποιείστε κρεμάστρα πετσέτας για να αποθηκεύσετε σακούλες σκουπιδιών. 8 Πανέξυπνοι τρόποι για να οργανώσετε την αποθήκη σας σε χρόνο μηδέν! - Εικόνα2 Βαρεθήκατε να ψάχνετε για σακούλες σκουπιδιών; Με αυτό το κόλπο θα ξέρετε ανά πάσα στιγμή που θα βρείτε μία.

3. Κρεμάστε τα ποδήλατά σας 8 Πανέξυπνοι τρόποι για να οργανώσετε την αποθήκη σας σε χρόνο μηδέν! - Εικόνα3 Με αυτόν τον τρόπο θα είναι τακτοποιημένα και θα πιάνουν ελάχιστο χώρο.

4. Οργανώστε τον χώρο εργασίας σας. 8 Πανέξυπνοι τρόποι για να οργανώσετε την αποθήκη σας σε χρόνο μηδέν! - Εικόνα4 Άμα δεν έχετε πάγκο εργασίας, μπορείτε εύκολα να φτιάξετε έναν, ο οποίος θα μεταμορφώσει πραγματικά τον χώρο. Καταλαβαίνοντας τι σκοπό εξυπηρετεί κάθε χώρος του δωματίου, θα σας βοηθήσει να τον κρατάτε τακτοποιημένο.

5. Μαγνητική κρεμάστρα 8 Πανέξυπνοι τρόποι για να οργανώσετε την αποθήκη σας σε χρόνο μηδέν! - Εικόνα5 Τα περισσότερα εργαλεία έχουν μέταλλο σε αρκετά σημεία τος και αυτό το κόλπο αξιοποιεί αυτό το χαρακτηριστικό τους για να τα κρατάει τακτοποιημένα και διαθέσιμα.

6. Χρησιμοποιείστε κουτιά 8 Πανέξυπνοι τρόποι για να οργανώσετε την αποθήκη σας σε χρόνο μηδέν! - Εικόνα6 Αντί να αφήνετε τη σαβούρα να μαζεύεται, βάλτε τα πάντα σε επισημασμένα κουτιά. Θα είναι πιο εύκολο να μετακινηθούν.

7. Πετάξτε τα σκουπίδια… Κυριολεκτικά 8 Πανέξυπνοι τρόποι για να οργανώσετε την αποθήκη σας σε χρόνο μηδέν! - Εικόνα7 Απομακρύνετε τις άσχημες μυρωδιές και κατάλοιπα, φτιάχνοντας ένα εξωτερικό χώρο για σκουπίδια και ανακυκλώσιμα.

8. Να το οργανώνετε κάθε μέρα 8 Πανέξυπνοι τρόποι για να οργανώσετε την αποθήκη σας σε χρόνο μηδέν! - Εικόνα8 Εξασφαλίζοντας κάθε μέρα πως τα παπούτσια, οι ζακέτες, τα παιχνίδια και τα ποδήλατα είναι στη θέση τους, το γκαράζ σας θα παραμείνει τακτοποιημένο για όλη τη χρονιά.

Credit: wimp.com
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement