Ο 92χρονος μεγιστάνας που θέλει να κάνει σεks κάθε μέρα

Advertisement
Ο 92χρονος μεγιστάνας που θέλει να κάνει σεks κάθε μέρα
Advertisement

Ο Sumner Murray Redstone είναι αμερικανός επιχειρηματίας και μεγιστάνας των μίντια. Αισίως διάγει την ένατη δεκαετία της ζωής του, είναι 92 ετών, χωρίς αυτό ωστόσο να του στερεί την όποια όρεξη για ζωή. Ο φιλήδονος ηλικιωμένος, διαθέτει μια ακόρεστη δίψα για ζωή καθώς όπως διαβάζουμε στους New York Post, αν και μιλά με δυσκολία, ωστόσο επιθυμεί καθημερινό σεks και μια ζουμερή μπριζόλα για το δείπνο του –παρά τις απαγορέψεις των γιατρών.

Ο δισεκατομμυριούχος παρά το γεγονός ότι αδυνατεί να εκπληρώσει τις επιχειρηματικές του υποχρεώσεις στους μιντιακούς κολοσσούς, CBS και  Viacom στις οποίες διαθέτει το πλειοψηφικό πακέτο, εντούτοις έχει εμμονή με την κατανάλωση κρέατος και «απαιτεί, στο βαθμό που μπορεί να γίνει κατανοητό, να συμμετάσχει σε σεksουαλικές δραστηριότητες κάθε μέρα, ακόμα και αν ο Δρ. Gold του έχει συστήσει επανειλημμένα να απέχει από κάθε σεksουαλική δραστηριότητα», αναφέρεται σε δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στο ανώτερο δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Μέχρι τον περασμένο μήνα, η πρώην φιλενάδα του Manuela Herzer, 50 ετών, είχε αναλάβει να παίρνει αποφάσεις αναφορικά με την υγεία του όταν οι γιατροί έκριναν ότι εκείνος ήταν πια ανίκανος. Αυτό ήταν πριν άρθρο του Vanity Fair, άφηνε αιχμές κατά της Herzer και μιας ακόμα πρώην ερωμένης του επιχειρηματία, ότι είχαν τον έλεγχο του μεγιστάνα και της περιουσίας του.

Πέρα από τη νομική διάσταση της υπόθεσης όπου το δικαστήριο καλείται να αποφασίσει αν ο 92χρονος είναι σε θέση να ασχολείται με τις αυτοκρατορίες του, έχει στο ενεργητικό του τρεις γάμους από τους οποίους απέκτησε δυο παιδιά και άπειρες φιλενάδες- όλες τους κατά πολλές δεκαετίες νεότερές του.

Ο 92χρονος μεγιστάνας που θέλει να κάνει σεξ κάθε μέρα - ΕικόναΟ Sumner Redstone με τις πρώην του, Manuela Herzer (αριστερά) και Sydney Holland το 2013

Ο 92χρονος μεγιστάνας που θέλει να κάνει σεξ κάθε μέρα - Εικόνα1 Ο 92χρονος μεγιστάνας που θέλει να κάνει σεξ κάθε μέρα - Εικόνα2
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα