ΚΟΣΜΟΣ

Όταν είδε το βίντεο από το ΤΕΡΑΣ που κρατούσε το μωρό της στον παιδικό, ξέσπασε σε λυγμούς…

Όταν είδε το βίντεο από το ΤΕΡΑΣ που κρατούσε το μωρό της στον παιδικό, ξέσπασε σε λυγμούς…
Advertisement

Μητέρα που παρακολουθεί απόσπασμα από τις κάμερες στο παιδικό σταθμό του 2χρονου γιού της έρχεται αντιμέτωπη με μια ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ αλήθεια.

Είναι το πιο τρομακτικό σενάριο για κάθε γονιό: να ανακαλύπτει σημάδια κακοποίησης στο ίδιο του το παιδί.

Είναι συγκλονιστικό ότι ακριβώς αυτό ανακάλυψε η Ryane Lamb, μητέρα από το Οχάιο, στο 2χρονο γιο της Amari, σύμφωνα με το Fox 8, όταν τον πήρε από τον παιδικό του σταθμό στο Cleveland την Τετάρτη.

Οι μελανιές που κάλυπταν τα πόδια του Amari ήταν πολύ άσχημες. Η Lamb τον πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο για να τον περιποιηθούν και μετά ενημέρωσε την αστυνομία.

Όταν είδε το βίντεο από το ΤΕΡΑΣ που κρατούσε το μωρό της στον παιδικό, ξέσπασε σε λυγμούς… - Εικόνα1

Σε ένα βίντεο από τις κάμερες του παιδικού σταθμού γύρω στις 5 το απόγευμα την ίδια μέρα, μία 49χρονη υπάλληλος στο Cedar Early Learning Center φαίνεται να χτυπά μέχρι και 22 φορές τον Amari με κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες είναι μια πλαστική τσουγκράνα, πριν τον σπρώξει στο πάτωμα.

Αργότερα στο βίντεο, η ίδια γυναίκα σηκώνει τον 2χρονο με το ένα χέρι και τον ρίχνει στο πάγκο αλλάγματος. Μια άλλη υπάλληλος φαίνεται να χτυπάει με ένα πλαστικό ρόπαλο ένα κορίτσι 18 μηνών την ίδια ακριβώς μέρα.

 

For Amari’s mother, Ryane, it was almost too much too believe.

Όταν είδε το βίντεο από το ΤΕΡΑΣ που κρατούσε το μωρό της στον παιδικό, ξέσπασε σε λυγμούς… - Εικόνα2

Με δάκρυα στα μάτια είπε:

«Δεν το πίστευα… Βλέποντας αυτό, αυτό το μέρος που είχε το θράσος να κάνει αυτό στο μωρό μου χωρίς λόγο, δεν του άξιζε καθόλου.»

Οι δύο υπάλληλοι διώχτηκαν αμέσως από τον παιδικό σταθμό. Επίσης, έχουν συμπληρωθεί εντάλματα επειδή οι δύο γυναίκες έθεσαν τα παιδιά σε κίνδυνο – στη  Melissa Tate για την κακοποίηση του παιδιού, και στην Tonya James, μια άλλη υπάλληλο που είδε τις πράξεις της Tate αλλά ούτε τη σταμάτησε ούτε κατήγγειλε την κακοποιήση.


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement