ΕΛΛΑΔΑ

Μπουτάρης: Mου την έχουν σπάσει οι Συριζαίοι γι' αυτό έβαλα γραβάτα -Θα φορέσω και φουστανέλα

Μπουτάρης: Mου την έχουν σπάσει οι Συριζαίοι γι' αυτό έβαλα γραβάτα -Θα φορέσω και φουστανέλα
Advertisement

Με μια διαφορετική στιλιστική επιλογή που δεν έμεινε ασχολίαστη εμφανίστηκε ο Γιάννης Μπουτάρης στην πρώτη ημέρα των τριήμερων εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου.

Τη Δευτέρα, ημέρα εορτασμού του πολιούχου της Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου, αποφάσισε να φορέσει γραβάτα. Κάτι που δεν το συνηθίζει. Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, υπάρχει εξήγηση πίσω από την απόφασή του.

«Μου την έχουν σπάσει όλοι αυτοί οι Συριζαίοι που εμφανίζονται χωρίς γραβάτα στις επίσημες εκδηλώσεις» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τον «Βηματοδότη».

Η σταγόνα που φαίνεται ότι ξεχείλισε το ποτήρι για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ήταν η εικόνα του Αλέξη Τσίπρα δίπλα στον Φρανσουά Ολάντ στην πρόσφατη επίσκεψη του Γάλλου προέδρου στην Αθήνα. 

«Ο άλλος υποδέχεται τον Πρόεδρο της Γαλλίας χωρίς γραβάτα» λέει ο κ. Μπουτάρης καρφώνοντας και τον Γιάνη Βαρουφάκη: «ο άλλος πάει στη Σύνοδο Κορυφής χωρίς γραβάτα και με τα χέρια στην τσέπη».

«Αϊ στο διάολο τους βαρέθηκα και είπα στη Θεσσαλονίκη έχουμε διπλή γιορτή, θα φορέσω γραβάτα για να τους τη σπάσω. Να ξέρουν οι Συριζαίοι ότι έτσι όπως κάνουν, δεν γίνεται επανάσταση» δηλώνει οργισμένος ο Γιάννης Μπουτάρης και αποκαλύπτει ότι η επόμενη επιλογή του θα είναι η… φουστανέλα! «Εχω ράψει και φουστανέλα στη Νάουσα και με την πρώτη ευκαιρία, σε εθνική επέτειο θα εμφανιστώ και με φουστανέλα. Αυτοί χωρίς γραβάτα, εγώ με φουστανέλα.  Και ότι θέλουν ας πουν. Οι Σκωτσέζοι γιατί φορούν Κιλτ;» αναρωτιέται ο δήμαρχος Θεσαλονίκης.
 

Πηγή

Advertisement