ΠΕΡΙΕΡΓΑ

3 Λιοντάρια είδαν ένα μικρό φοβισμένο κοpίτσι. Αυτό που έκαναν αμέσως μετά μοιάζει απίστευτο!

3 Λιοντάρια είδαν ένα μικρό φοβισμένο κοpίτσι. Αυτό που έκαναν αμέσως μετά μοιάζει απίστευτο!
Advertisement

Στην Αιθιοπία τα μικρά κopίτσια ζουν με τον φόβο της απαγωγής, της κακομεταχείρισης, του βιασμoύ και του καταναγκαστικού γάμου.

Έχει γίνει πλέον τρόπος ζωής για τα περισσότερα από αυτά. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 70 τοις εκατό του συνόλου των γάμων στη χώρα, συμβαίνουν με αυτόν τον τρόπο.

Μετά από όλα αυτά είναι επόμενο να μην σοκαριστεί κανείς με την είδηση ότι ένα 12χρονο κoριτσάκι απήχθη και θα αναγκάζονταν να παντρευτεί.

Αλλά ευτυχώς για το παιδί, μια ομάδα ατρόμητων κυνηγών εμφανίστηκε από το πουθενά για το βοηθήσει να ξεφύγει.

Είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά τρία λιοντάρια προστάτευαν το κopίτσι για μια ολόκληρη ημέρα πριν το βρει τελικά η αστυνομία.

Στα πελώρια θηρία μάλλον δεν άρεσε καθόλου ο ξυλοδαρμός και η βάναυση κακοποίηση που υπέστη το κoριτσάκι από τους άντρες και για αυτό αποφάσισαν να αναλάβουν δράση. Επιτέθηκαν στους άντρες, έσωσαν το παιδί και έμειναν δίπλα του μέχρι να το ανακαλύψουν τελικά οι αρχές.

«Στέκονταν φρουροί δίπλα της μέχρι να τη βρούμε. Στη συνέχεια μας την άφησαν ακριβώς σαν δώρο και χάθηκαν πάλι μέσα στο δάσος», δήλωσε ένας ερευνητής της αστυνομίας στο NBC News.

3 Λιοντάρια είδαν ένα μικρό φοβισμένο κορίτσι. Αυτό που έκαναν αμέσως μετά μοιάζει απίστευτο! - Εικόνα1

Σύμφωνα με τον Stuart Williams, ο οποίος είναι εμπειρογνώμονας της άγριας πανίδας, τα λιοντάρια είναι πολύ πιθανό να μην πείραξαν τη νεαρή κοπέλα επειδή έκλαιγε. Αυτό συμβαίνει γιατί τα λιοντάρια μερικές φορές μπερδεύουν τον ήχο του ανθρώπινου κλάματος με τις φωνές των μικρών λιονταριών.

«Το κλάμα ενός μικρού κopιτσιού θα μπορούσε να εκληφθεί ως η φωνή ενός μωρού λιονταριού, το οποίο ίσως να δίνει μια λογική εξήγηση γιατί δεν του επιτέθηκαν», είπε ο Williams.

3 Λιοντάρια είδαν ένα μικρό φοβισμένο κορίτσι. Αυτό που έκαναν αμέσως μετά μοιάζει απίστευτο! - Εικόνα2

Ο λόγος που τα λιοντάρια δεν επιτέθηκαν στο μικρό κopίτσι, τελικά δεν έχει και πολύ σημασία. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι ότι το παιδί είναι καλά στη υγεία του και βρίσκεται μαζί με την οικογένεια του.

Σύμφωνα με τις αρχές της περιοχής οι τέσσερις από τις επτά άνδρες που εμπλέκονται σε αυτό το ειδεχθές έγκλημα έχουν συλληφθεί.

Μακάρι αυτά τα πανέμορφα ζώα να έσωζαν και άλλα κopίτσια από την τραγική τους μοίρα.
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement