BEST VIDEOS

Το αισθησιακό στριπτίζ της Τζέιμι Λι Κέρτις στα «Αληθινά Ψέματα», που ψηφίστηκε το πιο σεksι στον κινηματογράφο και το ταγκό του Σβαρτζενέγκερ που έκανε μαθήματα έξι μήνες

Το αισθησιακό στριπτίζ της Τζέιμι Λι Κέρτις στα «Αληθινά Ψέματα», που ψηφίστηκε το πιο σεksι στον κινηματογράφο και το ταγκό του Σβαρτζενέγκερ που έκανε μαθήματα έξι μήνες
Advertisement

Όταν γυρίστηκε το 1994, η ταινία «Αληθινά Ψέματα» του Τζέιμς Κάμερον ήταν μια πανάκριβη παραγωγή. Ο προϋπολογισμός ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια δολάρια. Όπως όλες οι ταινίες του Κάμερον έβγαλε τα έξοδά της με το παραπάνω, με εισπράξεις που έφτασαν τα 378 εκατομμύρια δολάρια.

Η πλοκή ακολουθεί τον Χάρι Τάσκερ, τον κορυφαίο κατάσκοπο που υποδύεται ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ. Ο Τάσκερ είναι αδίστακτος στη δουλειά του, αλλά δυσκολεύεται να επικοινωνήσει με την οικογένειά του, απ’ την οποία κρύβει την επαγγελματική του ταυτότητα. Η Τζέιμι Λι Κέρτις υποδύεται τη σύζυγό του. Είναι η Χέλεν, μία νοικοκυρά που έχει κουραστεί απ’ την βαρετή καθημερινότητα και κυνηγά την περιπέτεια. Όταν ο Χάρι ακούει τη γυναίκα του να μιλά στο τηλέφωνο με έναν άλλο άντρα, που παρίστανε τον κατάσκοπο για να τη φλερτάρει, αποφασίζει να στήσει μία δική του, ψεύτικη πλεκτάνη και να αφήσει τη Χέλεν να τη λύσει. Τα σχέδιά του όμως δεν κυλάνε ομαλά και η Χέλεν καταλήγει να μπλέκεται σε πραγματικές περιπέτειες, με τους τρομοκράτες που κυνηγούν τον Χάρι. Στο τέλος, μετά από πολλές φαντασμαγορικές σκηνές μάχης και καταδίωξης, το ζευγάρι κατατροπώνει τους εχθρούς του και η σχέση τους αναθερμαίνεται.

Το στριπτίζ της Τζέιμι Λι Κέρτις

Η αποστολή που σκαρφίστηκε ο Χάρι για τη σύζυγό του Χέλεν, απαιτούσε να σαγηνεύσει έναν άγνωστο άντρα, έτσι ώστε να τοποθετήσει ένα κοριό πάνω του. Το μέσο ήταν ένα στριπτίζ. Ο χορός της Κέρτις ψηφίστηκε ως το πιο sέξι στριπτίζ από την ιστοσελίδα current.com, ξεπερνώντας θρυλικά σύμβολα του σεks όπως την Κιμ Μπάσιντζερ, τη Σάλμα Χάγιεκ και τη Νάταλι Πόρτμαν, αν και αυτές οι ψηφοφορίες δείχνουν απλά τάσεις. Στα γυρίσματα φορούσε δικά της εσώρουχα, και η στιγμή που πέφτει δεν ήταν γραμμένη στο σενάριο. Ήταν μία αυθόρμητη κίνηση της Κέρτις και το τίναγμα του Σβαρτζενέγκερ, που προσπαθεί να δει αν είναι καλά η συμπρωταγωνίστριά του, ήταν καθόλα φυσικό.

Δείτε τη σκηνή στο παρακάτω βίντεο (στο 2:17)

Το ταγκό του Σβαρτζενέγκερ

Η ταινία είχε εντυπωσιακές, αλλά και επικίνδυνες σκηνές μάχης. Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ κόντεψε να τραυματιστεί σοβαρά ή και να ρισκάρει τη ζωή του, όταν γύριζαν τη σκηνή που καλπάζει μανιασμένα στους δρόμους της πόλης και στο ξενοδοχείο. Το άλογο τρόμαξε, ο Σβαρτζενέγκερ έχασε τελείως τον έλεγχο και ίσα που πρόλαβε να τους σταματήσει ένας εκπαιδευτής, πριν πέσουν απ’ την ταράτσα του κτιρίου. Ωστόσο, η σκηνή που τον βασάνισε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν το ταγκό. Στην ταινία, χορεύει δύο φορές, με δύο διαφορετικές παρτενέρ. Η πρώτη είναι η Τία Καρέρα, η ηθοποιός που υποδύεται την αντίπαλο κατάσκοπο, και η δεύτερη είναι η τελευταία σκηνή της ταινίας, όπου χορεύει με την Τζέιμι Λι Κέρτις.

Ο Σβατζενέγκερ, αν και αθλητής, εξοικειωμένος με τις πολεμικές τέχνες δεν είχε την απαιτούμενη χάρη. Έτσι χρειάστηκε να κάνει μαθήματα για έξι μήνες. Το αποτέλεσμα δεν ήταν καθόλου άσχημο. Το ταγκό που χορεύει με την Τζέιμι Λι Κέρτις στο τέλος της ταινίας συμβολίζει την επανένωσή του Χάρι Τάσκερ με τη σύζυγό του. Απολαύστε τον ρομαντικό χορό, που διατηρεί πολλά κωμικά στοιχεία, όπως άλλωστε και όλη η ταινία:


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement