ΚΟΣΜΟΣ

12χρονο παιδί άφησε το σκύλο του σε καταφύγιο να μην το χτυπάει ο μπαμπάς του

12χρονο παιδί άφησε το σκύλο του σε καταφύγιο να μην το χτυπάει ο μπαμπάς του
Advertisement

Οι υπάλληλοι ενός καταφυγίου ζώον στο Μεξικό βρήκαν πρόσφατα στο κατώφλι τους ένα κουτάβι με μια επιστολή από ένα 12χρονο αγόpι. Το καταφύγιο ανέβασε την επιστολή στη σελίδα του στο Facebook με το εξής μήνυμα: «Κάποιος άφησε αυτό το κουτάβι στην πόρτα του καταφυγίου, μέσα σε ένα κουτί, μαζί με ένα παιχνίδι κι ένα σημείωμα.

Το σημείωμα γράφτηκε από παιδί και εξηγεί ότι ο μπαμπάς του χτυπούσε το σκυλί και σκόπευε να το πουλήσει. Έτσι, μην έχοντας άλλη επιλογή, άφησε το σκυλί σε εμάς για να το σώσει.»

Μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας, άνθρωποι από όλο τον κόσμο θέλησαν να βοηθήσουν το κουτάβι. Προτεραιότητα του καταφυγίου ήταν η υγεία του: «Πήγαμε το σκυλί στον κτηνίατρο για να ελέγξει την ουρά του που έχει σπάσει. Αφαιρέσαμε τα παράσιτα και κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Μας κόστισε αρκετά, αλλά ευτυχώς ο σκύλος είναι πλέον υγιής και ασφαλής.»

12χρονο παιδί άφησε το σκύλο του σε καταφύγιο να μην το χτυπάει ο μπαμπάς του - Εικόνα 2

12χρονο παιδί άφησε το σκύλο του σε καταφύγιο να μην το χτυπάει ο μπαμπάς του - Εικόνα 3

12χρονο παιδί άφησε το σκύλο του σε καταφύγιο να μην το χτυπάει ο μπαμπάς του - Εικόνα 4

Λέει το γράμμα του μικρού: «Το όνομά μου είναι Andrés και είμαι 12 ετών. Η μητέρα μου και εγώ αποφασίσαμε να σας αφήσουμε το σκυλί. Το κάνουμε κρυφά από τον μπαμπά μου, επειδή σκεφτόταν να τον πουλήσει. Χτυπάει και κλωτσάει το σκυλί. Μια φορά τον κλώτσησε τόσο δυνατά που τραυματίστηκε η ουρίτσα του. Ελπίζω να τον βοηθήσετε και να τον φροντίσετε. Του αφήνω κι ένα παιχνίδι για να με θυμάται.»

12χρονο παιδί άφησε το σκύλο του σε καταφύγιο να μην το χτυπάει ο μπαμπάς του - Εικόνα 5

12χρονο παιδί άφησε το σκύλο του σε καταφύγιο να μην το χτυπάει ο μπαμπάς του - Εικόνα 6

12χρονο παιδί άφησε το σκύλο του σε καταφύγιο να μην το χτυπάει ο μπαμπάς του - Εικόνα 7

[mikropragmata.lifo.gr]

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement