ΠΕΡΙΕΡΓΑ

12χρονη ζει εδώ και έξι χρόνια δεμένη με λουρί σαν σκύλος!

12χρονη ζει εδώ και έξι χρόνια δεμένη με λουρί σαν σκύλος!
Advertisement

Η Yang Xiaoyu περνά την ημέρα της πολύ διαφορετικά από άλλα 12χρονα παιδιά: τη μέρα είναι δεμένη σε ένα δέντρο στον κήπο, τις υπόλοιπες ώρες είναι δεμένη σε ένα παράθυρο στην κουζίνα του σπιτιού της.

Η 12χρονη από την Κίνα έχει εγκεφαλική βλάβη και παρότι δεν μπορεί να μιλήσει, η εικόνα της, που είναι σαν να ουρλιάζει γι” αυτό που της συμβαίνει, έγινε viral από τη στιγμή που πρωτοκυκλοφόρησε στα κινεζικά social media.

Η Yang ζει με τους γονείς της σε ένα ερειπωμένο σπίτι στην πόλη Changxi στη βορειοδυτική Κίνα.

Ο πατέρας της Yang Hu επιμένει πως πρέπει να την κρατά δεμένη με ένα λουρί μήκους ενός μέτρου αλλιώς θα το σκάσει.

Το κοpίτσι έπαθε ένα αιμάτωμα στον εγκέφαλο όταν ήταν νήπιο κι επειδή δεν δέχθηκε καμία ιατρική φροντίδα προκλήθηκε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

12χρονη ζει εδώ και έξι χρόνια δεμένη με λουρί σαν σκύλος! - Εικόνα1

Άρχισε να εμφανίζει σπασμούς και φάσεις επιληψίας και κατά τη διάρκεια μίας εξ αυτών έπεσε από το κρεβάτι της και χτύπησε το κεφάλι της.

Όταν άρχισε να τρέχει γύρω γύρω, ο μπαμπάς της αποφάσισε πως η λύση είναι να της δέσει ένα λουρί γύρω από τη μέση της. «Δεν είχα άλλη επιλογή, δεν μπορώ να την ελέγξω αλλιώς, θα φύγει«, λέει.

Η Xiaoyu ζει δεμένη με αυτό το λουρί εδώ και έξι χρόνια και όταν τη βγάζουν βόλτα οι γονείς της το κρατούν μία ο ένας και μία ο άλλος, σαν να έβγαζαν βόλτα τον σκύλο τους.

«Στο σπίτι την κρατάμε δεμένη στην κουζίνα αλλά όταν φεύγω για δουλειά βρίσκω ένα ωραίο δέντρο στον κήπο και τη δένω εκεί για να απολαμβάνει τη σκιά«, προσθέτει ο Yang.

Οι γιατροί είπαν στους γονείς της 12χρονης πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα να επιστρέψει στην πρότερη κατάστασή της κι εκείνοι δεν έχουν τα οικονομικά μέσα να αναθέσουν τη φροντίδα της σε κλινική για παιδιά με προβλήματα σαν τα δικά της.
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement