ΓΥΝΑΙΚΑ

10+1 αποχρώσεις στα μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσετε

10+1 αποχρώσεις στα μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσετε
Advertisement

Η Άνοιξη αποτελεί την πιο χαρακτηριστική εποχή για να ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας. Αν είστε από τις γυναίκες που συνηθίζουν να κάνουν ανταύγειες, τότε ίσως ήρθε η ώρα να ξανασκεφτείτε τις επιλογές στις αποχρώσεις μαλλιών που μπορείτε να κάνετε. Ακόμα κι αν η τελική σας απόφαση είναι να πάτε στην παραλία με ένα αιθέριο γοργονέ χρώμα ή απλά θελήσετε να δοκιμάσετε την τεχνική του balayage, δείτε τις 11 κορυφαίες στα μαλλιά για την εποχή αποχρώσεις.

1. Balayage: Δεν είναι κακό να παραμείνετε σε μια διακριτική απόχρωση των ανταυγειών σας, ωστόσο αυτή η Γαλλική μέθοδος για ανταύγειες είναι η «καλύτερη» για να δώσετε στα μαλλιά σας ένα απαλό χάδι από τον ήλιο.

10+1 αποχρώσεις στα μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσετε την Άνοιξη - Εικόνα1

2. Γοργονέ μαλλιά: Πρόκειται για μια extreme μεν επιλογή, ιδανική δε για τα τροπικά νησιά και όχι μόνο, που θα σας κάνει να απολαύσετε την παραλία, με αυτό το γαλαζωπό χρώμα του νερού εμπνευσμένο από τις γοργόνες.

10+1 αποχρώσεις στα μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσετε την Άνοιξη - Εικόνα2

3. Μαλλιά με μεταλλικές αποχρώσεις: Η μεταλλική αυτή απόχρωση (ασημί) στα μαλλιά είναι το χρώμα του μέλλοντος!

10+1 αποχρώσεις στα μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσετε την Άνοιξη - Εικόνα3

4. Καστανό στο χρώμα του φουντουκιού: Αν ψάχνετε έναν εύκολο τρόπο για να αλλάξετε το ξανθό αυτό το καλοκαίρι, δοκιμάστε το καστανό χρώμα του φουντουκιού, κάτι μεταξύ καστανού και ξανθού, το οποίο θα σας βοηθήσει να επανέλθετε στο φυσικό σας χρώμα.

10+1 αποχρώσεις στα μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσετε την Άνοιξη - Εικόνα4

5. Μαλλιά ηλιοβασίλεμα: Αυτή η γλυκιά απόχρωση έρχεται να αντικαταστήσει την περσινή τάση των pastel-unicorn μαλλιών με μια ροζ απόχρωση στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος.

10+1 αποχρώσεις στα μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσετε την Άνοιξη - Εικόνα5

6. Rose Gold: Η συγκεκριμένη απόχρωση θα είναι μια από τις κορυφαίες αυτή την εποχή. Πρόκειται για ένα συνδυασμό ξανθιών και ροζέ ανταυγειών που θα σας κάνει να εντυπωσιάσετε τα πλήθη χωρίς να κάνετε κάτι πολύ extreme.

10+1 αποχρώσεις στα μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσετε την Άνοιξη - Εικόνα6

7. Φυσικό ξανθό: Η φυσική ομορφιά είναι πάντα εντυπωσιακή, ακόμα κι αν την δημιουργείτε λιγάκι τεχνητα. Προσθέστε λοιπόν μερικές πολύ ελαφριές ανταύγειες και λίγο πιο θερμούς τόνους για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

10+1 αποχρώσεις στα μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσετε την Άνοιξη - Εικόνα7

8. Σκούρες ρίζες: Αναδείξτε τις σκούρες σας ρίζες, δημιουργώντας ένα ombre που δίνει την αίσθηση πως έχει βγει η ρίζα και χρειάζεστε βάψιμο.

10+1 αποχρώσεις στα μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσετε την Άνοιξη - Εικόνα8

9. Cinnamon Swirl: Δεν μιλάμε για το κλασσικό γλυκάκι κανέλας, αλλά για μια επιλογή βαφής με θερμές αποχρώσεις μελιού, μοσχοκάρυδου και κανέλας. Πρόκειται για μια «λαχταριστή» τάση που δημιουργεί μια πολυδιάστατη μελαχρινή και ξανθιά απόχρωση.

10+1 αποχρώσεις στα μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσετε την Άνοιξη - Εικόνα9

10. Cotton Candy Pink: Μια ιδιαίτερη απόχρωση μαλλιών που θυμίζει το ροζ μαλλί της γριάς.

10+1 αποχρώσεις στα μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσετε την Άνοιξη - Εικόνα10

11. Πλατινέ ξανθό:: Πρόκειται για το κλασσικό πολύ ανοιχτό ξανθό που θυμίζει λευκό και έχει αγαπηθεί από πολλές γυναίκες.

10+1 αποχρώσεις στα μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσετε την Άνοιξη - Εικόνα11

Πηγή: beautetinkyriaki.gr

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement