Αν θέλετε να κρεμάσετε κάτι στους τοίχους σας, ξεχάστε τα κέpατα και ό,τι έχει να κάνει με σκοτωμένα ζώα, και δείτε το Elkebana

Advertisement
Αν θέλετε να κρεμάσετε κάτι στους τοίχους σας, ξεχάστε τα κέpατα και ό,τι έχει να κάνει με σκοτωμένα ζώα, και δείτε το Elkebana
Advertisement

Μετατρέψτε τα φυτά σας σε βίγκαν τύπου επιτοίχια διακοσμητικά με αυτό το μοντέρνο σχέδιο, που δημιουργήθηκε από μια ομάδα Ιταλών σχεδιαστών, εμπνευσμένο από την ιαπωνική διάταξη λουλουδιών «ikebana».

Η Ikebana (生 け 花), που επίσης αναφέρεται ως «ζωντανό λουλούδι», είναι μια αρχαία ιαπωνική τέχνη αρμονικής διάταξης λουλουδιών. Όπως η λαϊκή πρακτική του μπονσάι, η ikebana έχει τους παραδοσιακούς κανόνες και τις πνευματικές της πτυχές. Μέχρι τώρα, διαφορετικά στυλ έχουν εξελιχθεί από την πρώτη παραδοσιακή διάταξη και η πρακτική έχει γίνει πιο ευέλικτη.

Αυτή η ευελιξία των στυλ αποτέλεσε έμπνευση για τους Fabio Milito και Paula Studio για να δημιουργήσουν αυτό το εναλλακτικό διακοσμητικό τοίχο που το ονόμασαν Elkebana.

«Το Elkebana είναι το πρώτο τρόπαιο για τους λάτρεις των φυτών. Απλά χρειάζεστε λουλούδια και φαντασία. «- γράφει ο σχεδιαστής Fabio Milito στην ιστοσελίδα του.

Βίγκαν κέpατα

Τα κλαδιά που είναι διατεταγμένα σαν κέpατα θα σας επιτρέψουν να διακοσμήσετε τους τοίχους σας χωρίς να εκνευρίσετε τους φίλους σας που είναι λάτρεις των λουλουδιών.

Χειροποίητα γυάλινα βαζάκια κρατούν τα αγαπημένα σας λουλούδια

Όπως και η παραδοσιακή ikebana, αυτή η διάταξη λουλουδιών φέρνει αρμονία στους γuμνούς τοίχους σας.

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα