17χρονος κουφός και μερικώς τυφλός σκύλος προστάτευσε αγνοούμενο κοpίτσι

Advertisement
17χρονος κουφός και μερικώς τυφλός σκύλος προστάτευσε αγνοούμενο κοpίτσι
Advertisement

Ένας κωφός και μερικώς τυφλός σκύλος που προστάτευσε και βοήθησε ένα 3χρονο κοpίτσι, το οποίο χάθηκε στη σαβάνα της Αυστραλίας, κέρδισε πριν λίγες εβδομάδες τους επαίνους της αστυνομίας.

17χρονος κουφός και μερικώς τυφλός σκύλος προστάτευσε αγνοούμενο κορίτσι - Εικόνα 2

Ο Μαξ, ένας 17χρονος σκύλος ράτσας Blue Heeler, έμεινε δίπλα στη μικρή Αουρόρα κατά τη διάρκεια μιας βροχερής νύκτας, πριν οδηγήσει την οικογένεια και τους διασώστες στο παιδί, το οποίο αναζητούσαν οι αρχές σε μια αγροτική περιοχή του Κουίνσλαντ από την Παρασκευή, όταν και εξαφανίστηκε.

17χρονος κουφός και μερικώς τυφλός σκύλος προστάτευσε αγνοούμενο κορίτσι - Εικόνα 3

“Η Λέισα (η γιαγιά του παιδιού) άκουσε τη φωνή της Αουρόρα, στη συνέχεια βρήκε τον Μαξ που την οδήγησε κοντά της», δήλωσε ο Κέλι Μπένστον, σύντροφος της Λέισα. Πρόσθεσε ότι το ζώο είναι κωφό και εν μέρει τυφλό. Η αστυνομία έχρισε αμέσως τον τετράποδο ήρωα μέλος του αστυνομικού σώματος.

17χρονος κουφός και μερικώς τυφλός σκύλος προστάτευσε αγνοούμενο κορίτσι - Εικόνα 4

«Τι καλό αγόpι, Μαξ!» έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook η αστυνομία του Κουίνσλαντ. «Τώρα είσαι επίτιμος σκύλος της αστυνομίας!», πρόσθεσε, αναρτώντας μια φωτογραφία του ζώου.

SUCH A GOOD BOY, MAX! He stayed with his three-year-old human last night whilst she was lost near Warwick. For keeping…

Posted by Queensland Police Service on Friday, 20 April 2018

Προς μεγάλη ανακούφιση της οικογένειάς της, η Αουρόρα, που βρέθηκε περίπου σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από το σπίτι της μετά από εξαφάνιση δεκαπέντε ωρών, φέρει μόνο μερικές γρατζουνιές.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα