Μαθητής 10 χρονών που έκανε χρήση σάκου κολοστομίας αυτοκτόνησε επειδή δεν άντεχε το μπούλινγκ των συμμαθητών του

Advertisement
Μαθητής 10 χρονών που έκανε χρήση σάκου κολοστομίας αυτοκτόνησε επειδή δεν άντεχε το μπούλινγκ των συμμαθητών του
Advertisement

Ένα 10χρονο αγόpι από το Κεντάκι αυτοκτόνησε επειδή οι συμμαθητές του τον κορόιδευαν που έκανε χρήση σάκου κολοστομίας.

Ο 10χρονος Seven Bridges κρεμάστηκε στη ντουλάπα του σπιτιού του και το άψυχο σώμα του ανακαλύφθηκε από τη μητέρα του, την Tami Charles.

“Μόλις επέστρεψα από το σούπερ μάρκετ είδα τον γιο μου νεκρό,” είπε η μητέρα στην WHAS-TV. “Αυτή η εικόνα έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό μου.”

Μαθητής 10 χρονών που έκανε χρήση σάκου κολοστομίας αυτοκτόνησε επειδή δεν άντεχε το μπούλινγκ των συμμαθητών του - Εικόνα 2

Ο Donnie Bridges, ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος έλειπε από το σπίτι κατά τη στιγμή της τραγωδίας, δήλωσε: “Τον αφήσαμε μόνο για λίγα λεπτά και έγινε το κακό. Δεν ήθελε να είμαστε παρόντες για να μην τον δούμε.”

Οι γονείς δήλωσαν ότι σκοπεύουν να κινηθούν νομικά εναντίον του δημοτικού σχολείου, σύμφωνα με το WDRB-TV, αφού ο γιος τους έπεφτε συχνά θύμα μπούλινγκ και οι υπεύθυνοι αδιαφορούσαν.

“Σκοτώσατε το παιδί μου,” είπε η καταρρακωμένη μητέρα.

Μαθητής 10 χρονών που έκανε χρήση σάκου κολοστομίας αυτοκτόνησε επειδή δεν άντεχε το μπούλινγκ των συμμαθητών του - Εικόνα 3

Ο εκπρόσωπος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής, Renee Murphy, δήλωσε ότι θα ξεκινήσει μια έρευνα σχετικά με το πώς οι διαχειριστές του συγκεκριμένου σχολείου χειρίστηκαν τις καταγγελίες της οικογένειας.

“Νιώθουμε κατεστραμμένοι μετά από αυτό,” είπε ο Murphy. “Ολόκληρη η σχολική κοινότητα πενθεί.”

Ο Seven γεννήθηκε με μια πάθηση του παχέος εντέρου που τον έκανε υποβληθεί σε 26 διαφορετικές χειρουργικές επεμβάσεις μέχρι την ημέρα που πέθανε και από τη γέννησή του έπρεπε να κάνει χρήση σάκου κολοστομίας.

Μαθητής 10 χρονών που έκανε χρήση σάκου κολοστομίας αυτοκτόνησε επειδή δεν άντεχε το μπούλινγκ των συμμαθητών του - Εικόνα 4

Οι γονείς του Seven δήλωσαν ότι το αγόpι δεχόταν μπούλινγκ στο σχολείο λόγω της κατάστασής του, η οποία κατά καιρούς του προκαλούσε μια δυσάρεστη οσμή. Το μπούλινγκ έγινε τόσο άσχημο που οι γονείς του σκόπευαν να μεταφέρουν τον Seven σε ένα νέο σχολείο το επόμενο έτος.

“Του λέγαμε ότι θα κάνει νέους φίλους με το νέο του ξεκίνημα,”  είπε ο Charles. “Απλά, δυστυχώς, έπρεπε να τελειώσει τη χρονιά.”

Τον Αύγουστο, ο Seven δέχθηκε επίθεση καθώς περίμενε το σχολικό με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Μαθητής 10 χρονών που έκανε χρήση σάκου κολοστομίας αυτοκτόνησε επειδή δεν άντεχε το μπούλινγκ των συμμαθητών του - Εικόνα 5

Η Charles και ο Bridges δήλωσαν ότι ο Seven ποτέ δεν επιτέθηκε, είτε λεκτικά είτε σωματικά, στα παιδιά που τον κορόιδευαν.

“Ο Seven ήξερε ότι υπάρχει Θεός,” είπε ο πατέρας. “Ήξερε να ξεχωρίζει το καλό από το κακό. Του το μάθαμε από μικρή ηλικία και πήγαινε στην εκκλησία τακτικά.”

Μαθητής 10 χρονών που έκανε χρήση σάκου κολοστομίας αυτοκτόνησε επειδή δεν άντεχε το μπούλινγκ των συμμαθητών του - Εικόνα 6

Η Charles είπε πως είναι σίγουρη ότι ο γιος της θα προσευχηθεί για τους νταήδες του.

“Συγχωρήστε τον εαυτό σας,” είπε η μητέρα θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα στα παιδιά που ασκούσαν μπούλινγκ στο γιο της. “Ο γιος μου σας συγχώρεσε ήδη. Βρήκε την ηρεμία του. Ήρθε η ώρα να βρείτε κι εσείς τη δική σας.”

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα