Είσαι πάντα όμορφη.. με όλες τις ατέλειες, τα λάθη και τα σωστά σου.

Advertisement
Είσαι πάντα όμορφη.. με όλες τις ατέλειες, τα λάθη και τα σωστά σου.
Advertisement

Γράφει η Μαρία Σκαμπαρδώνη

Γυναίκα, είσαι όμορφη. Πάντα είσαι όμορφη. Γιατί η ομορφιά βγαίνει από την ψυχή και καθρεφτίζεται στα μάτια σου, όχι το αντίθετο. Είσαι όμορφη ακόμα και μέσα από το πέρασμα του χρόνου, το οποίο καθρεφτίζεται στο πρόσωπό σου.

Κι όταν είσαι απεριποίητη, όταν δακρύζεις, όταν αγωνιάς, πάντοτε είσαι όμορφη.

Το ξέρω, σε πιέζουν, σε αγχώνουν, σε στενοχωρούν. Η νεότητα, τα παιδιά, οι σχέσεις, οι ερωτήσεις, τα περίεργα βλέμματα των άλλων, που σε κάνουν να θέλεις να κρυφτείς από προσώπου γης.

Μην τους δίνεις σημασία, γυναίκα. Όσοι σε κρίνουν τόσο αυστηρά, δεν γνωρίζουν την δύναμη που έχεις, εσύ που κρύβεις μέσα σου την ίδια την ζωή. Σε ζαλίζουν με τα πρότυπά τους, με τα καλλυντικά τους, με την ανάγκη να θέλεις να είσαι πάντα όμορφη, ώστε να αισθάνεσαι πως έχεις αξία και είσαι αγαπητή.

Μην τους ακούς, γυναίκα. Είσαι πιο όμορφη από αυτούς, που σε κατηγορούν και σε μειώνουν. Είσαι ωραιότερη, χωρίς ένα σωρό περιττά πράγματα. Είσαι το όνειρο κάποιου κάθε βράδυ που κοιμάται, όταν κάποιοι θεωρούν πως δεν είσαι αρκετά όμορφη. Γυναίκα, είσαι όμορφη. Όπως και να είσαι, με όλες τις ατέλειες και τα σωστά σου. Πάντα είσαι όμορφη. Να το θυμάσαι!

Πηγή: loveletters.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα