«Η πεθερά μου έσκισε το πέπλο μου μια ώρα πριν το γάμο μου»

Advertisement
«Η πεθερά μου έσκισε το πέπλο μου μια ώρα πριν το γάμο μου»
Advertisement

Με λένε Δήμητρα και θέλω να σάς πω τη δική μου οδυνηρή εμπειρία με την πεθερά μου. Όταν τη γνώρισα μου είχε δείξει εξ’ αρχής πως είναι μια μέγαιρα.

Δεν της άρεσα καθόλου. Ήμουν 2 χρόνια μεγαλύτερη από το γιο της και με ένα διαζύγιο στο ενεργητικό μου.

Την ενοχλούσε που δε διάλεξε εκείνη τη νύφη της για το γιο της και το γεγονός πως εγώ και το παιδί της ήμασταν αγαπημένοι και ταιριαστοί. Έβλεπε πως ήμασταν «ένα» στα καλά και στα κακά και με αντιμετώπιζε  ως αντίζηλο.

Είχε βέβαια την εξυπνάδα να το πράξει ύπουλα. Πάντα χαμογελαστή, πάντοτε βοηθητική αλλά όποτε ερχόταν στο σπίτι μας πάντα στο τέλος γινόταν κάτι δυσάρεστο, ώστε να προκαλέσει καυγά ή στην καλύτερη περίπτωση να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα.

Όλα καλά ως εδώ θα μου πείτε. Οι περισσότερες είναι στραβόξυλα. Η δική μου όμως το παραξήλωσε και μου χάλασε όλο το κέφι και την ημέρα του γάμου μου.

Την είχα πάρει μαζί μου όταν δοκίμαζα νυφικά. Μαζί με τη μητέρα μου παίρναμε και αυτήν, ώστε να της δείξουμε πως τη σεβόμαστε και θέλουμε καλές σχέσεις μαζί της.

Εκείνη ήθελε να φορέσω κοντό πέπλο και νυφικό χρωματιστό γιατί δεν ήμουν αγνή. Λες και όσες παντρεύονται στη σήμερον ημέρα είναι αμόλυντεςκαι απείραχτες.

Δεν την άκουσα και  παρήγγειλα ένα νυφικό λευκό γοργονέ με μακρύ πέπλο. Μου πήγαινε πολύ και ήξερα πως αυτό ήταν το νυφικό μου ταίριαζε στην περίπτωσή μου και στο γάμο μου.

Πού να φανταστώ τη συνέχεια… Όταν ήρθε το νυφικό στο σπίτι την παραμονή του γάμου μου το δοκίμασα και ήξερα πως όλα ήταν τέλεια.

Την ημέρα όμως του γάμου και λίγα λεπτά πριν φύγουμε για την εκκλησία όλο το πέπλο ήταν κουτσουρεμένο και τρύπιο.

Μου ήρθε ο ουρανός στο κεφάλι και κόντεψα να πάθω συγκοπή. Λυγμοί με έπνιξαν και ήθελα να μου πουν πως είναι ψέμα και ένα αστείο χαζό.

Δεν είχα επιλογή και φυσικά δεν μπορούσα να ακυρώσω το γάμο.

Έτσι πήγα στην εκκλησία. Κατά την ώρα της τελετής η πεθερά μου με κοίταζε με ένα γυάλινο ψυχρό βλέμμα. Ήξερε πως είχα καταλάβει ποιος ήταν ο ηθικός αυτουργός και το χαιρόταν απίστευτα.

Μου κατέστρεψε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου και μετέτρεψε το γάμο μου σε μια πικρή στιγμή.

Πόση κακία μπορεί να κρύβει ένας άνθρωπος;

Πηγή: efisecrets.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα