Νιόπαντροι έκαναν έpωτα με άλλο ζευγάρι στο μήνα του μέλιτος για να δυναμώσουν λένε το γάμο τους

Advertisement
Νιόπαντροι έκαναν έpωτα με άλλο ζευγάρι στο μήνα του μέλιτος για να δυναμώσουν λένε το γάμο τους
Advertisement

Ένα νιόπαντρο ζευγάρι που είχε σeξουαλική επαφή με ένα άλλο ζευγάρι στο μήνα του μέλιτος υποστήριξε ότι η ανταλλαγή αυτή έχει δυναμώσει τη σχέση τους.

Ο 31χρονος Lee Blackley παντρεύτηκε την 27χρονη Terri Blackley τον Μάιο του 2018, μετά από τρία χρόνια σχέσης και λέει ότι η ημέρα του γάμου τους ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του.

Νιόπαντροι έκαναν έpωτα με άλλο ζευγάρι στο μήνα του μέλιτος για να δυναμώσουν λένε το γάμο τους - Εικόνα 2

Το ζευγάρι από το Lowestoft του Suffolk που άρχισε τις ανταλλαγές συντρόφων από την αρχή της σχέσης τους, λέει ότι δεν σχεδιάζει να σταματήσει τις εpωτικές συναντήσεις τους με άλλα ζευγάρια και με μια αμφιφυλόφιλη γυναίκα που κοιμάται τακτικά μαζί τους.

Αντίθετα, λένε ότι η ανταλλαγή συντρόφων δυναμώνει τη σχέση τους – και μάλιστα απόλαυσαν την “παρέα” ενός άλλου ζευγαριού στο μήνα του μέλιτός τους στην Ισπανία, τον Μάιο του 2018.

Νιόπαντροι έκαναν έpωτα με άλλο ζευγάρι στο μήνα του μέλιτος για να δυναμώσουν λένε το γάμο τους - Εικόνα 3

Αλλά το ζευγάρι έχει αυστηρούς κανόνες για το τι μπορεί και τι δε μπορεί να κάνει με τους ξένους ενώ είναι στο υπνοδωμάτιο – όπως τ’ ότι απαγορεύεται να φιλιούνται με τους άλλους.

“Ήμασταν στο μήνα του μέλιτος και βρήκαμε ένα άλλο ζευγάρι. Μιλήσαμε λίγο στο ίντερνετ και τους συναντήσαμε την τελευταία νύχτα του μήνα του μέλιτος μας. Θέλαμε πολύ να το κάνουμε,” είπε η Terri.

“Το γεγονός ότι είμαστε παντρεμένοι ίσως μας κάνει πιο ελκυστικούς σε άλλα ζευγάρια,” είπε ο Lee.

Ο Lee είπε ότι αυτή η νύχτα πάθους ήταν σαν μια «ευλογία» για το γάμο τους και ότι μετά την πρώτη τους ανταλλαγή, ο δεσμός μεταξύ των δύο ήταν ισχυρότερος.

Νιόπαντροι έκαναν έpωτα με άλλο ζευγάρι στο μήνα του μέλιτος για να δυναμώσουν λένε το γάμο τους - Εικόνα 4

“Πριν ξεκινήσουμε, πιστεύαμε ότι οι ανταλλαγές γίνονταν μέσα σε όpγια,” είπε ο Lee.

“Αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί νέοι άνθρωποι που αγαπούν τις ανταλλαγές, αν και πολλοί άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν. Υπάρχει πολύ ταμπού ως προς αυτό, αν και δεν πρέπει.”

“Είναι κάτι που συμβαίνει ανάμεσα σε συναινετικούς ενήλικες πίσω από κλειστές πόρτες. Ποιο είναι το πρόβλημα;”

Νιόπαντροι έκαναν έpωτα με άλλο ζευγάρι στο μήνα του μέλιτος για να δυναμώσουν λένε το γάμο τους - Εικόνα 5

Ο Lee λέει ότι ήταν η Terri αυτή που του έδωσε την ιδέα της ανταλλαγής, την οποία το ζευγάρι περιγράφει ως μια «κοινωνική συνεύρεση». Από τότε που σκέφτηκαν το τρίο, άρχισαν να μιλάνε σε μια ηλικιωμένη γυναίκα στο διαδίκτυο.

Τελικά, μετά από εβδομάδες συνομιλίας, το ζευγάρι συναντήθηκε με τη γυναίκα σε ένα μπαρ του ξενοδοχείου για ένα ραντεβού.

Η Terri παραδέχτηκε παρά τον αρχικό της ενθουσιασμό πως ανησυχούσε που μοιράστηκε το σύζυγό της με μια άλλη γυναίκα – αλλά ο Lee είπε ότι η πρώτη εμπειρία τους, τους έφερε κοντά.

“Της πρότεινα το τρίο ως ιδέα και μιλούσαμε όλο και περισσότερο γι’ αυτό,” είπε ο Lee.

Νιόπαντροι έκαναν έpωτα με άλλο ζευγάρι στο μήνα του μέλιτος για να δυναμώσουν λένε το γάμο τους - Εικόνα 6

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα