10 κανόνες που μπορούν να σας κάνουν να μοιάζετε με μια πριγκίπισσα

Advertisement
10 κανόνες που μπορούν να σας κάνουν να μοιάζετε με μια πριγκίπισσα
Advertisement

Οι σύζυγοι των κληρονόμων του βρετανικού θρόνου, η Catherine και η Meghan, αιχμαλωτίζουν ολόκληρο τον κόσμο με τη γοητεία τους. Και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι έγιναν πολλά μαθήματα βασιλικής εθιμοτυπίας, διδάσκοντας τους συμμετέχοντες πώς να κάθονται σωστά, να συμπεριφέρονται στο κοινό, να

δέχονται επισκέπτες και να χρησιμοποιούν τα μαχαιροπίρουνα ακριβώς όπως μια δούκισσα. Η Myka Meier, ειδικός της βρετανικής εθιμοτυπίας που συνεργάζεται με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, εξηγεί τι κανόνες πρέπει να ακολουθήσετε για να μοιάζετε με μια πραγματική κυρία.

1. Ο σωστός τρόπος να κάθεσαι είναι μια τέχνη.

10 κανόνες που μπορούν να σας κάνουν να μοιάζετε με μια πριγκίπισσα++=Π - Εικόνα 2

Μια γνήσια πριγκίπισσα, όπως μια αυθεντική δούκισσα, μπορεί να διακριθεί από τον τρόπο που κάθεται. Είναι απαγορευμένο για τις γυναίκες της βασιλικής οικογένειας να καθίσουν τοποθετώντας το ένα πόδι πάνω στο άλλο.

Παρ ‘όλα αυτά, αυτή η στάση χρησιμοποιείται μερικές φορές σε ανεπίσημα γεγονότα όπου η βασίλισσα Ελίζαμπεθ Β απουσιάζει. Το κύριο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το πάνω πόδι δεν πρέπει να κρέμεται ελεύθερα στον αέρα αλλά αντ ‘αυτού, να συνδέεται σφιχτά με το άλλο πόδι.

10 κανόνες που μπορούν να σας κάνουν να μοιάζετε με μια πριγκίπισσα++=Π - Εικόνα 3

Η Myka Meier είναι πεπεισμένη ότι δεν είναι μόνο οι δούκισσες και οι πριγκίπισσες που πρέπει να μάθουν να κάθονται σωστά, αλλά και οποιαδήποτε γυναίκα με καλούς τρόπους. Υπάρχουν 2 κύριες πόζες: η «Duchess Slant» και η «Cambridge Cross».

Στην πρώτη περίπτωση, είναι απαραίτητο να κάθεστε ευθεία και να μην ακουμπάτε στο πίσω μέρος της καρέκλας, το πηγούνι να είναι παράλληλο με το πάτωμα, τα πόδια να κάμπτονται προς τη μία πλευρά και τα γόνατα και οι αστράγαλοι να παραμένουν μαζί. Για να καθίσετε στη θέση «Cambridge Cross», είναι απαραίτητο να σταυρώσετε τα πόδια τοποθετώντας το ένα πόδι πίσω από το άλλο και ελαφρώς να λυγίσετε τα γόνατα. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα και των δύο είναι ότι οπτικά επιμηκύνουν τα πόδια.

2. Κρατήστε την τσάντα με τα δύο χέρια.

10 κανόνες που μπορούν να σας κάνουν να μοιάζετε με μια πριγκίπισσα++=Π - Εικόνα 4

3. Ετοιμαστείτε να συναντήσετε τους καλεσμένους σας εκ των προτέρων.

Εάν έχετε προγραμματίσει ένα πάρτι, μην κάνετε τους καλεσμένους σας να περιμένουν. Διακοσμήστε το τραπέζι μία ημέρα πριν από την εκδήλωση και προσπαθήστε να μαγειρέψετε όλα τα πιάτα που είναι δυνατόν να μαγειρευτούν από την προηγούμενη.

4. Ενημερώστε πότε θα τελειώσει το πάρτι σας.

10 κανόνες που μπορούν να σας κάνουν να μοιάζετε με μια πριγκίπισσα++=Π - Εικόνα 5

Εάν θέλετε να κάνετε ένα πάρτι σαν δούκισσα, είναι απαραίτητο να στείλετε προσκλήσεις εκ των προτέρων. Μπορεί να γίνει και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η Myka Meier είπε ότι η Kate Middleton χρησιμοποιεί μια ιστοσελίδα όπου στέλνει στους επισκέπτες της κομψές online προσκλήσεις και καρτ-ποστάλ. Μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι οι προσκλήσεις της δείχνουν πάντα την ώρα κατά την οποία θα ολοκληρωθεί η εκδήλωση. Αυτό πρέπει να γίνει για να αποτρέψετε τους επισκέπτες από υπερβολική χρήση της φιλοξενίας και να τους βοηθήσετε να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είστε διατεθειμένοι να έχετε ένα overnight πάρτι.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα