30 ιδέες για εκθαμβωτικά ξανθά μαλλιά με ανταύγειες

Advertisement
30 ιδέες για εκθαμβωτικά ξανθά μαλλιά με ανταύγειες
Advertisement

Σκέφτεστε να βάψετε τα μαλλιά σας ή απλά ψάχνετε για μια ανανέωση στην ήδη ξανθιά απόχρωση τους; Οι επιλογές που έχετε δεν περιορίζονται απλά στους διαφορετικούς τόνους του ξανθού, αλλά και στους συνδυασμούς των χρωμάτων που μπορείτε να κάνετε με ανταύγειες σε διάφορες αποχρώσεις.

Προσθέτοντας μερικά lowlights, highlights, αλλά και babylights στην ξανθή σας βάση μπορείτε να κάνετε μια μικρή, αλλά σημαντική αλλαγή στο look σας. Δώστε λοιπόν φως ή κάντε το χρώμα λίγο πιο θερμό δημιουργώντας λεπτές ή χοντρές ανταύγειες σε χρώματα όπως το μελί, καστανόξανθο, χάλκινο, αλλά και σε πιο extreme αποχρώσεις σαν το ροζ και το πράσινο.

Παρακάτω θα βρείτε μια συλλογή με 30 εντυπωσιακές ιδέες για ξανθά μαλλιά με ανταύγειες που θα σας μαγέψουν. Οι προτάσεις αυτές καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών ιδανική για όλες τις ηλικίες και τα γούστα.

Ξανθά μαλλιά με κόκκινες ανταύγειες

30 ιδέες για εκθαμβωτικά ξανθά μαλλιά με ανταύγειες - Εικόνα 2

Ανανεώσετε τη βαφή των μαλλιών σας, ξεφεύγοντας από το κλασσικό μονόχρωμο ξανθό με λίγες σκούρες κόκκινες ανταύγειες. Το αποτέλεσμα είναι άκρως μοντέρνο και νεανικό, ειδικά αν έχετε ίσια μαλλιά με μύτες, ένα από τα κορυφαία γυναικεία κουρέματα της χρονιάς! Γιατί λοιπόν να μην το τολμήσετε;

Coffee & cream highlights και lowlights

30 ιδέες για εκθαμβωτικά ξανθά μαλλιά με ανταύγειες - Εικόνα 3

Δοκιμάστε να κάνετε χοντρές σκούρες καστανές ανταύγειες σε ξανθά μαλλιά, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό χρώμα. Τα ξανθά highlights προσθέτουν φως στο σύνολο, ενώ τα καστανά lowlights διατηρούν μια ισορροπία. Πρόκειται για μια επιλογή ιδανική τόσο για ξανθές, όσο και για μελαχρινές γυναίκες που θέλουν να κάνουν μια έντονη χρωματική αντίθεση με αρμονικό συνδυασμό στα μαλλιά τους.

Λεπτές coffee ανταύγειες σε ξανθά μαλλιά απόχρωσης cream

30 ιδέες για εκθαμβωτικά ξανθά μαλλιά με ανταύγειες - Εικόνα 4

Σε αντίθεση με τα παραπάνω coffee & cream φλασάκια, η εκδοχή αυτή διαθέτει λεπτότερες ανταύγειες και κάνει το αποτέλεσμα πιο ενιαίο. Το look αυτό είναι κομψό και εξίσου εντυπωσιακό με το παραπάνω.

Διάσπαρτες σκούρες ανταύγειες σε ξανθά μαλλιά

30 ιδέες για εκθαμβωτικά ξανθά μαλλιά με ανταύγειες - Εικόνα 5

Μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές για ανταύγειες σε ξανθά μαλλιά είναι και οι σκούρες. Δοκιμάστε λοιπόν να προσθέσετε διάσπαρτα μαύρα ή σκούρα καστανά φλασάκια και δώστε άλλη όψη στο κλασσικό ενιαίο ξανθό χρώμα. Αν μάλιστα επιλέξετε και ένα κοντό καρέ κούρεμα με ανάλαφρες μπούκλες ή κυματιστά μαλλιά, τότε η εμφάνιση σας θα είναι άκρως εντυπωσιακή και μοδάτη.

Ash blonde χρώμα μαλλιών με απαλά lowlights σε σκούρο ξανθό

30 ιδέες για εκθαμβωτικά ξανθά μαλλιά με ανταύγειες - Εικόνα 6

Μια όμορφη πρόταση για να γλυκάνετε το άτονο σταχτί ξανθό που έχετε επιλέξει ως βάση στα μαλλιά σας είναι να προσθέσετε ανταύγειες ελαφρώς πιο σκούρες σε πιο θερμές αποχρώσεις. Δοκιμάστε για παράδειγμα να κάνετε μερικές λεπτές ζωγραφιστές ανταύγειες σε σκούρο ξανθό ή καστανόξανθο χρώμα.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα