10 Εξωφρενικά αλλά και Αχρείαστα Αντικείμενα

Advertisement
10 Εξωφρενικά αλλά και Αχρείαστα Αντικείμενα
Advertisement

Το να είσαι πλούσιος σημαίνει ότι μπορείς να αγοράζεις πράγματα που στην πραγματικότητα, ενώ είναι πάρα πολύ ακριβά, είναι… άχρηστα. Μερικά από αυτά που θα δείτε μπορεί να σας φανούν εντυπωσιακά και εκκεντρικά αλλά μόλις δείτε την τιμή τους θα καταλάβετε…

Δείτε παρακάτω τα πανάκριβα αλλά… άχρηστα αντικείμενα σύμφωνα με το therichest

10. Φακελάκι τσαγιού – 14.000 δολάρια

10 Εξωφρενικά αλλά και Αχρείαστα Αντικείμενα - Εικόνα 2 Το τσάι γενικά είναι ένα από τα φθηνά ροφήματα αλλά αυτό κάνει την ανατροπή. Πρόκειται για ένα σακουλάκι τσαγιού επιστρωμένο με διαμάντια που είναι διαθέσιμο έναντι των 14.000 δολαρίων. Το συγκεκριμένο φακελάκι δημιουργήθηκε για τον εορτασμό της 75ης επετείου της Brooke Bond PG Tips. Το φακελάκι καλύπτεται με 280 διαμάντια, αλλά έχει και πραγματικά φύλλα τσαγιού στο εσωτερικό του.

9. Χρυσό τουβλάκι LEGO – 14.450 δολάρια

10 Εξωφρενικά αλλά και Αχρείαστα Αντικείμενα - Εικόνα 3 Ένα τουβλάκι lego από μόνο του δεν έχει κάποια σημαντικά αξία. Αν είναι όμως από χρυσάφι; Σύμφωνα με το therichest το χρυσό LEGO έχει το ίδιο μέγεθος και σχήμα με το κανονικό παιχνίδι, αλλά είναι κατασκευασμένο από 25,65 γραμμάρια χρυσού 14 καρατίων. Το πρόβλημα με αυτό το LEGO είναι ότι δεν μπορεί κάποιος να έχει όλο το σετ ενώ αν το βάλει με κανονικά τουβλάκια μάλλον θα αρχίσει να γδέρνεται.

8. Φακός επαφής από διαμάντια – 15.000 δολάρια

10 Εξωφρενικά αλλά και Αχρείαστα Αντικείμενα - Εικόνα 4 Οι φακοί επαφής είναι πολύ χρήσιμοι για όσους έχουν μυωπία αλλά έχουν κάποιο κόστος. Δεν έχουν βέβαια το κόστος αυτού του ζευγαριού φακών επαφής που έχουν διαμάντια και αξία 15.000 δολαρίων. Οι φακοί αυτοί έχουν 18 διαμάντια αλλά αν τους φορέσει κανείς για πολύ μπορεί να βλάψει τα μάτια του από τους πολύτιμους λίθους.

7. Μπάλα κρίκετ – 68.500 δολάρια

10 Εξωφρενικά αλλά και Αχρείαστα Αντικείμενα - Εικόνα 5 Σίγουρα μια απλή μπάλα κρίκετ δεν κοστίζει πάρα πολύ αλλά το 2007 δημιουργήθηκε μια μπάλα κρίκετ με κόστος 68.500 δολαρίων. Μοιάζει με μια ντισκομπάλα και είναι εξοπλισμένη με 5.728 διαμάντια. Κατασκευάστηκε από την Gitanjali Gems Limited και αφιερώθηκε στους καλύτερους παίκτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ το 2007. Ωστόσο σίγουρα δε θα δοκιμάσει κανείς να παίξει με αυτήν.

6. LCD TV με διαμάντια – 130.000 δολάρια

10 Εξωφρενικά αλλά και Αχρείαστα Αντικείμενα - Εικόνα 6 Δεν είναι απλά ένα νέο τεχνολογικό προϊόν είναι ένα… κόσμημα με μια ιδιαίτερα υψηλή τιμή. Η Yalos Diamond LCD TV καλύπτεται από λευκό χρυσό και πανάκριβα διαμάντια. Όπως αναφέρει το therichest είναι άγνωστο κατά πόσο λειτουργεί πραγματικά, αλλά η εικόνα μάλλον θα είναι θολή σε σχέση με τα διαμάντια.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα