Αυτοί είναι οι 15 καλύτεροι «κακοί» της showbiz

Advertisement
Αυτοί είναι οι 15 καλύτεροι «κακοί» της showbiz
Advertisement

Πιστεύεται ότι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα για να παίξει ένας ηθοποιός σε ταινίες είναι ο ρόλος του κακοποιού. Ακόμη και επαγγελματίες ηθοποιοί μερικές φορές έχουν δυσκολία να απεικονίσουν αρνητικούς χαρακτήρες στην οθόνη.

Ωστόσο, υπάρχει μια ομάδα ηθοποιών στο Χόλιγουντ τόσο πολύ έμπειροι  στην απεικόνιση των κακοποιών, που φαίνεται σαν να έχουν γεννηθεί για να παίξουν  αυτόν τον χαρακτήρα.

Δείτε παρακάτω 15 μεγάλους ηθοποιούς που είναι κυρίαρχοι στο παιχνίδι του αντι-ήρωα.

Χιθ Λέτζερ – Τζόκερ

The Dark Knight, 2008 Αυτοί είναι οι 15 καλύτεροι Ίσως ένας από τους μεγαλύτερους ρόλους με τον  Αυστραλό ηθοποιό Heath Ledger είναι ο  Τζόκερ, τον κύριο ανταγωνιστή της ταινίας του 2008 The Dark Knight. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, για τον βραβευμένο με Όσκαρ  ρόλο του Τζόκερ,ο  Heath κλείδωσε τον εαυτό του σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λονδίνο για εβδομάδες. Μελέτησε κάθε κωμικό που ο Τζόκερ εμφανίστηκε να κάνει, κράτησε ένα ημερολόγιο, και ασκήθηκε σε  διαφορετικές φωνές, για να βρει το δικό του μοναδικό ύφος της φωνής και του γέλιου του χαρακτήρα.

Τομ Χάρντι – John Fitzgerald

Η Revenant, 2015 Αυτοί είναι οι 15 καλύτεροι Ο Tom Hardy έκανε μια θαυμάσια δουλειά όταν έπαιξε τον αχρείο John Fitzgerald στο The Revenant. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η λαμπρή υποκριτική του είναι ο πυρήνας της επιτυχίας αυτής της βραβευμένης ταινίας.

Gary Oldman – Jean-Baptiste Emanuel Zorg

Το πέμπτο στοιχείο, το 1997 Αυτοί είναι οι 15 καλύτεροι Ο Gary Oldman είναι πιθανώς ένας από τους  καλύτερους όταν πρόκειται για να παίξει τον κακοποιό. Αυτός ο ηθοποιός ξέρει πώς να παίξει κακούς τέλεια, αλλά ο ρόλος του ως Jean-Baptiste Emanuel Zorg στο Luc Besson, στο πέμπτο στοιχείο, είναι μία από τις πιο αξέχαστες και μεγαλύτερες παραστάσεις του.

Ρέι Φάινς – ο Λόρδος Βόλντεμορτ

Αυτοί είναι οι 15 καλύτεροι Ο Ρέιφ Φάινς έχει παίξει σε μια σειρά από ξεχωριστές ταινίες, όπου έπαιζε ως επί το πλείστον αρνητικούς χαρακτήρες. Αλλά ο ρόλος του στις ταινίες Χάρι Πότερ, σαν Λόρδος Βόλντεμορτ, γνωστός και ως The Dark Lord, αξίζει ιδιαίτερης προσοχής.

Glenn Close – Cruella de Vil

101 σκυλιά της Δαλματίας, 1996 Αυτοί είναι οι 15 καλύτεροι Η Glenn Cose ήταν ήδη 35 χρονών όταν έκανε το ντεμπούτο ταινιών της. Ωστόσο, η σχετικά καθυστερημένη έναρξη της σαν ηθοποιός, δεν την εμπόδισε από την θαυμάσια απόδοση της ως Cruella De Vil στα ‘101 σκυλιά της Δαλματίας.’ Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα