«Έφυγα για να μην ξεφτιλιστούμε δημόσια» – Γαρυφαλλιά Καληφώνη για την αποχώρησή της από το GNTM

Advertisement
«Έφυγα για να μην ξεφτιλιστούμε δημόσια» – Γαρυφαλλιά Καληφώνη για την αποχώρησή της από το GNTM
Advertisement

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η Σκάρλετ Γιόχανσον του GNTM, εγκατέλειψε οικειοθελώς τον διαγωνισμό, παρά το γεγονός ότι κριτές και συμπαίκτριες προσπάθησαν να την πείσουν να αλλάξει την απόφασή της. Αν και αποχώρησε χωρίς πικρά λόγια, το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου, εμφανίστηκε περισσότερο απελευθερωμένη.

«Η Ειρήνη είναι το γυναικείο φύλο που θα έπρεπε να είναι πραγματικά όλες οι γυναίκες, η πιο καθαρή ψυχή. Οι άλλες τρεις είναι το γυναικείο φύλο που θα έπρεπε να ντρεπόμαστε δυστυχώς. Η Μικαέλα έχει ένα παιδί θα έπρεπε να είναι υπόδειγμα, όχι να είναι αυτό που είναι», είπε η 22χρονη παίκτρια του GNTM αναφερόμενη σε συμπαίκτριές της.

Και συνέχισε: «Με την τριάδα της φωτιάς και να θέλαμε να λύσουμε τις παρεξηγήσεις δεν γινόταν. Γιατί όταν έρχεται και σου λέει “Εγώ, Γαρυφαλλιά μου, δεν λέω τίποτα για εσένα, δεν ασχολούμαι, ήρθα να κάνω τη δουλειά μου” και ξαφνικά μαθαίνω τι λένε και να θέλω να το παίξω αδιάφορη είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν έλεγα ούτε καλημέρα στην τριάδα της φωτιάς γιατί δεν ήθελα να είμαι ψεύτικη».

Όσο για το ποιοι είναι οι λόγοι που την οδήγησαν να αποχωρήσει είπε: «Δεν ισχύει ότι μάλωσα με τον σύντροφό μου και αποχώρησα! Οι λόγοι δεν ήταν ένας, ήταν πάρα πολλοί λόγοι που πήρα αυτή την απόφαση. Το τηλεφώνημα το είδατε, δεν υπήρχε τσακωμός. Ήταν άβολο σίγουρα, αλλά δεν ήμουν ένοχη. Δουλειά έκανα. Δόθηκαν οδηγίες που μπορεί να μη φάνηκε το φιλί. Οι οδηγίες δεν ήταν να φιλήσουμε στο στόμα μόνο. Μπορούσαμε να φιλήσουμε στο λαιμό ή στο μάγουλο. Εγώ ακούμπησα και στο λαιμό και στο μάγουλο, τώρα γιατί βγήκε αυτό το αποτέλεσμα αυτό είναι κάτι άλλο», είπε και συνέχισε: «Έχω πολύ καλή αντίληψη μέχρι που είναι τα όριά μου και κατάλαβα ότι τα όρια μου είναι μέχρι εκεί, και για να μην ξεφτιλιστούμε δημόσια, γιατί θα έφτανα σε αυτό το σημείο… Πόσο άλλο να κρατηθώ; Πόσο άλλο να ακούω και να προσπαθώ να λέω “Γαρυφαλλιά κρατήσου, Γαρυφαλλιά αδιάφορα, Γαρυφαλλιά μη”. Από το να χάσω τον εαυτό μου, “αντίο” και θα το κάνω έξω».

[athensvoice.gr]

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα