Άντρας χωρίς χέρια ταΐζει στο στόμα την άρρωστη μητέρα του που έχει πάθει εγκεφαλικό

Advertisement
Άντρας χωρίς χέρια ταΐζει στο στόμα την άρρωστη μητέρα του που έχει πάθει εγκεφαλικό
Advertisement

Ένας άντρας χωρίς χέρια άγγιξε τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων, αφού παρά την αναπηρία του, φροντίζει ακούραστα κάθε μέρα την άρρωστη μητέρα του.

Ο Chen Cifang, από την Κίνα, χρησιμοποιεί τα πόδια του για να ταΐσει στο στόμα τη μητέρα του Lu Dongyue που πρόσφατα έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο. 

Εκτός αυτού, ο 29χρονος άντρας προσέχει το φαγητό να μην είναι πολύ ζεστό ούτως ώστε να μην κάψει το στόμα της ηλικιωμένης μητέρας του.

Άντρας χωρίς χέρια ταΐζει στο στόμα την άρρωστη μητέρα του που έχει πάθει εγκεφαλικό - Εικόνα 2

Επίσης, ο 29χρονος βοηθά την 68χρονη μητέρα του να βουρτσίζει τα δόντια της, να πλένει το πρόσωπό της και να φτιάχνει τα μαλλιά της.

Ο κ. Chen είπε στη MailOnline: “Δεν έχει σημασία τι κάνω γι’ αυτήν αυτή τη στιγμή, τίποτα δεν μπορεί να εκφράσει πόσα της χρωστάω και πόσο την αγαπώ.”

Άντρας χωρίς χέρια ταΐζει στο στόμα την άρρωστη μητέρα του που έχει πάθει εγκεφαλικό - Εικόνα 3

Ο αφοσιωμένος γιος πρόσθεσε ότι αυτό που κάνει δεν είναι κάτι πρωτότυπο, αλλά το καθήκον ενός γιου, αφού λέει ότι είναι η σειρά του να φροντίσει τη μητέρα του που πέρασε τόσα για να τον μεγαλώσει.

“Η μητέρα μου πέρασε πολλά για να με φέρει στη ζωή και τράβηξε άλλα τόσα για να με μεγαλώσει. Ωστόσο, ποτέ δεν σκέφτηκε να με εγκαταλείψει.”

Άντρας χωρίς χέρια ταΐζει στο στόμα την άρρωστη μητέρα του που έχει πάθει εγκεφαλικό - Εικόνα 4

Η μητέρα του κ. Chen έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο στις 9 Οκτωβρίου. Όταν τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, ο κ. Chen ήταν μαζί της στον θάλαμο 24 ώρες την ημέρα.

Μετά από την σχολαστική του φροντίδα, η μητέρα του ανέκτησε γρήγορα τις δυνάμεις της και πήγε στο σπίτι της δύο εβδομάδες αργότερα.

Άντρας χωρίς χέρια ταΐζει στο στόμα την άρρωστη μητέρα του που έχει πάθει εγκεφαλικό - Εικόνα 5

Ο κ. Chen γεννήθηκε χωρίς χέρια, στο χωριό Xujiawan στην πόλη Enshi στην επαρχία Hubei της Κίνας.

Ο πατέρας του πέθανε από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο όταν εκείνος ήταν εννέα μηνών και η μητέρα του έπρεπε να μεγαλώσει μόνη της εκείνον και τον 11χρονο τότε αδελφό του.

Άντρας χωρίς χέρια ταΐζει στο στόμα την άρρωστη μητέρα του που έχει πάθει εγκεφαλικό - Εικόνα 6

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα