Οδηγός αφήνει μαϊμού να οδηγήσει λεωφορείο γεμάτο επιβάτες σε πολυσύχναστο δρόμο

Advertisement
Οδηγός αφήνει μαϊμού να οδηγήσει λεωφορείο γεμάτο επιβάτες σε πολυσύχναστο δρόμο
Advertisement

Ένα βίντεο το οποίο δείχνει μια μαϊμού να «οδηγεί» λεωφορείο στην Ινδία προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις – Ο οδηγός του λεωφορείου τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Μεικτές αντιδράσεις προκάλεσε το βίντεο που δείχνει μια μαϊμού να «οδηγεί» λεωφορείο στην Καρνατάκα στην Ινδία.

Πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι έσπευσαν να χαρακτηρίσουν χαριτωμένο το θέαμα, εντούτοις ορισμένοι άλλοι αντέδρασαν γιατί το θεώρησαν εξαιρετικά επικίνδυνο.

Ο Ινδός οδηγός του λεωφορείου ετέθη σε διαθεσιμότητα, καθώς επέτρεψε στη μαϊμού να «οδηγήσει» το όχημα.

Πάντως, κανείς από τους 30 και πλέον επιβάτες που είχαν επιβιβαστεί στο λεωφορείο δεν διαμαρτυρήθηκε για τον… σοφέρ του.

Εντούτοις, οι υπεύθυνοι για τα λεωφορεία ανακοίνωσαν πως η ασφάλεια των επιβατών δεν μπορεί να τίθεται σε κίνδυνο, επιτρέποντας σε μια μαϊμού να βρίσκεται στο τιμόνι.

Πάντως, πολλοί χρήστες των social media αντέδρασαν στην απόφαση του οργανισμού των λεωφορείων, αφού βρήκαν γλυκό το στιγμιότυπο και θεώρησαν πως έπρεπε να επιβληθεί απλή επίπληξη στον οδηγό.

Το περιστατικό έγινε τη Δευτέρα, σύμφωνα με τον οργανισμό, που ενημερώθηκε για το τι συνέβη όταν το βίντεο έγινε viral στο διαδίκτυο. Μάρτυρες αναφέρουν ότι η μαϊμού επιβιβάστηκε στο όχημα μαζί με άλλον επιβάτη, ωστόσο έδειξε πλήρη άρνηση να κάτσει οπουδήποτε αλλού εκτός από το… τιμόνι.

Ο οδηγός έδειχνε να μην ανησυχεί από αυτά τα οποία γίνονταν και συνέχισε το ταξίδι του, κρατώντας καθ’ όλη τη διάρκεια ο ίδιος το τιμόνι και απλά άφησε τη μαϊμού να κάθεται πάνω του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα