Γονείς δώρισαν τα όργανά του μωρού τους για να σώσουν τη ζωή ενός άλλου μωρού

Advertisement
Γονείς δώρισαν τα όργανά του μωρού τους για να σώσουν τη ζωή ενός άλλου μωρού
Advertisement

Οι γονείς ενός κοpιτσιού το οποίο έζησε για μόλις εννέα ημέρες, λένε ότι είναι υπερήφανοι που τα μικροσκοπικά όργανά του μπόρεσαν να σώσουν τη ζωή ενός άλλου μωρού.

Η Jessica και ο Sampson Shnurman από το Cumming της Αϊόβα ένιωσαν να καταστρέφονται όταν ένα

υπερηχογράφημα στις 13 εβδομάδες της εγκυμοσύνης της Jessica έδειξε ότι το αγέννητο παιδί τους είχε μια μεγάλη κύστη γεμάτη με υγρό στην κορυφή της σπονδυλικής του στήλης.

Γονείς δώρισαν τα όργανά του μωρού τους για να σώσουν τη ζωή ενός άλλου μωρού - Εικόνα 2

Οι γιατροί είπαν στο ζευγάρι ότι η κόρη τους, η Lilah, δεν θα ζούσε, καθώς το εκ γενετής ελάττωμά της εμπόδιζε την ανάπτυξη του εγκεφάλου της. Η 30χρονη Jessica και ο 31χρονος Sampson, αποφάσισαν να φέρουν στον κόσμο την κόρη τους, αλλά ζήτησαν από τους γιατρούς να δοθούν τα όργανα της Lilah σε μωρά που είχαν ανάγκη.

Οι γονείς, οι οποίοι έχουν επίσης ένα γιο, τον 2 ετών Abel, καλωσόρισαν τη μικρή Lilah στον κόσμο στις 29 Αυγούστου και λένε ότι η στιγμή που άνοιξε τα μάτια της ήταν η πιο πολύτιμη για ‘κείνους.

Γονείς δώρισαν τα όργανά του μωρού τους για να σώσουν τη ζωή ενός άλλου μωρού - Εικόνα 3

Δεν περίμεναν να γεννηθεί ζωντανή και είπαν ότι αισθάνονται ευλογημένοι που μπορούσαν να την πάρουν σπίτι, όπου έζησε για εννέα ημέρες.

Η Lilah πέθανε στην αγκαλιά της μητέρας της στις 7 Σεπτεμβρίου και οι βαλβίδες της μικροσκοπικής καρδιάς της δωρήθηκαν μέσω του δικτύου δωρητών της Αϊόβα για να βοηθήσουν ένα άλλο μωρό να ζήσει.

Γονείς δώρισαν τα όργανά του μωρού τους για να σώσουν τη ζωή ενός άλλου μωρού - Εικόνα 4

Οι πνεύμονες του βρέφους δόθηκαν επίσης για ιατρική έρευνα στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα και οι γονείς της λένε ότι αισθάνονται περήφανοι γι’ αυτό.

Η Jessica είπε: “Ο σύζυγός μου και εγώ μιλήσαμε για τις επιλογές μας και δεν θεωρήσαμε σωστό να τερματίσουμε την εγκυμοσύνη μου.”

Γονείς δώρισαν τα όργανά του μωρού τους για να σώσουν τη ζωή ενός άλλου μωρού - Εικόνα 5

“Θέλαμε να αφήσουμε τον Θεό να πάρει αυτή την απόφαση. Μόλις γεννήθηκε η Lilah, την έβαλαν στην αγκαλιά μου και άνοιξε τα μάτια της και έκλαψε.”

“Ήταν τόσο ξεχωριστή στιγμή γιατί δεν ήμασταν σίγουροι αν θα γεννηθεί ζωντανή.”

Γονείς δώρισαν τα όργανά του μωρού τους για να σώσουν τη ζωή ενός άλλου μωρού - Εικόνα 6

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα