7 Συμβουλές για πανέμορφη ματιά

Advertisement
7 Συμβουλές για πανέμορφη ματιά
Advertisement

Η χαλάρωση των βλεφάρων είναι ένα πρόβλημα που είναι λίγο πιο σοβαρό από ό, τι φαίνεται. Αυτό όχι μόνο μας κάνει να φαινόμαστε μεγαλύτεροι, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ασθένειες των ματιών και υποβάθμιση της όρασης.

Για να αποφύγετε τα προβλήματα των ματιών που προκαλούνται από χαλάρωση των βλεφάρων, εμείς συλλέξαμε πολύ χρήσιμες θεραπείες που μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε καθημερινά στο σπίτι. Ρίξτε μια ματιά και βεβαιωθείτε ότι δεν σας λείπει τίποτα!

1. Φακελάκια χαμομήλι

7 Συμβουλές για πανέμορφη ματιά+++++ - Εικόνα 2

Το χαμομήλι έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στη θεραπεία των κυρτών βλεφάρων. Αφού ετοιμάσετε για τον εαυτό σας ένα αφέψημα χαμομήλι, κρυώστε δύο φακελάκια και τοποθετήστε τα στα μάτια σας για 15-20 λεπτά.

2. Ασπράδια αβγών

7 Συμβουλές για πανέμορφη ματιά+++++ - Εικόνα 3

Τα ασπράδια αβγών σφίγγουν το δέρμα σας. Βεβαιωθείτε ότι το δέρμα των βλεφάρων σας είναι καθαρό και στεγνό, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα από το ασπράδι του αβγού πάνω τους και περιμένετε μέχρι να στεγνώσει. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό. Θα μπορέσετε να δείτε τα αποτελέσματα αμέσως.

3. Πάγος

7 Συμβουλές για πανέμορφη ματιά+++++ - Εικόνα 4

Ο πάγος συγκρατεί τα αιμοφόρα αγγεία και μειώνει την χαλάρωση των βλεφάρων σας. Απλά πρέπει να εφαρμόσετε παγάκια στα βλέφαρα και θα δείτε ένα αποτέλεσμα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

4. Φάτε σταφύλια

7 Συμβουλές για πανέμορφη ματιά+++++ - Εικόνα 5

Τα σταφύλια περιέχουν στοιχεία που εμποδίζουν ή επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης των κυττάρων. Επομένως, προσθέστε τα στην καθημερινή σας διατροφή για να κάνετε τον εαυτό σας να φαίνεται νεότερος.

5. Αγγούρι

7 Συμβουλές για πανέμορφη ματιά+++++ - Εικόνα 6

Είναι ένα πολύ γνωστό φάρμακο και πραγματικά λειτουργεί. Τα αγγούρια είναι πλούσια σε καφεϊκό οξύ και ασκορβικό οξύ που μειώνουν τη φλεγμονή και σφίγγουν το δέρμα σας. Απλά βάλτε δύο φέτες παγωμένου αγγουριού πάνω από τα μάτια σας, χαλαρώστε για 15-20 λεπτά, αφαιρέστε τις φέτες και απολαύστε το φρέσκο και λαμπερό δέρμα σας.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα