10 Διασημότητες που μπήκαν στα παγκόσμια ρεκόρ Guinness

Advertisement
10 Διασημότητες που μπήκαν στα παγκόσμια ρεκόρ Guinness
Advertisement

Το Βιβλίο Ρεκόρ του Guinness υπάρχει για περισσότερα από 60 χρόνια. Κάθε χρόνο εγκρίνει περίπου 6.000 εγγραφές από τις 50.000 αιτήσεις. Δεν είναι περίεργο ότι ορισμένα από αυτά τα ρεκόρ καθορίζονται από ανθρώπους που είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο για τα επαγγελματικά τους επιτεύγματα.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποιες καταγραφές ρεκόρ στο βιβλίο Guinness από μεγάλες ανά τον πλανήτη διασημότητες.

1. Shakira

10 Διασημότητες που μπήκαν στα παγκόσμια ρεκόρ Guinness - Εικόνα 2

Η Shakira κατέχει έναν εντυπωσιακό αριθμό πιστοποιητικών παγκόσμιου ρεκόρ Guinness – έσπασε το ρεκόρ τρεις φορές! Όχι μόνο κατέχει τον τίτλο για το ισπανόφωνο άλμπουμ και single με τις μεγαλύτερες πωλήσεις , αλλά ήταν και το πρώτο άτομο που έφτασε τα 100 εκατομμύρια likes στον Facebook.

2. Hilary Clinton

10 Διασημότητες που μπήκαν στα παγκόσμια ρεκόρ Guinness - Εικόνα 3

Δεδομένης της δημοτικότητας των αμερικανικών εκλογών, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Χίλαρι Κλίντον έγινε η πιο εξεζητημένη γυναίκα στο Διαδίκτυο το 2016. Θα μπορούσε να γίνει και το πιο πολυσυζητημένο άτομο στις ΗΠΑ, αλλά νικήθηκε στις εκλογές από τον Donald Trump . Είναι ενδιαφέρον ότι ο τίτλος αυτός ανήκε πριν στην Lady Gaga.

3. Ozzy Osbourne

Starting the week like…

A post shared by Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne) on

Το 2010, το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness για τη μακρύτερη και πιο δυνατή φωνή από πλήθος έσπασε ένα πλήθος 52.000 ανθρώπων στο στάδιο Dodger. Αυτή η κραυγή βγήκε υπό την καθοδήγηση του Ozzy Osbourne των Black Sabbath. Ο τραγουδιστής της heavy metal έλαβε ακόμη και πιστοποιητικό Guinness ως ηγέτης μιας κραυγής ρεκόρ.

4. Dwayne Johnson aka The Rock

10 Διασημότητες που μπήκαν στα παγκόσμια ρεκόρ Guinness - Εικόνα 4

Ο επαγγελματίας παλαιστής και ηθοποιός, Dwayne «The Rock» Johnson, κατέχει μια σειρά από παγκόσμια ρεκόρ, αλλά το πιο εκπληκτικό από αυτά έχει να κάνει με τις selfies. Ο Τζόνσον κατέχει τον τίτλο του άνδρα που τράβηξε 105 selfies σε τρία λεπτά. Σημειώστε ότι υπήρχε μια προϋπόθεση ότι σε κάθε selfie το πρόσωπο και ο λαιμός του ατόμου έπρεπε να είναι στο επίκεντρο, γεγονός που κάνει αυτό το επίτευγμα ακόμα πιο εντυπωσιακό.

5. Metallica

 

Η Metallica κατέχουν το ρεκόρ Guinness ως το πρώτο συγκρότημα που περιόδευσε και στις 7 ηπείρους. Αυτό το επίτευγμα καταγράφηκε αφού έπαιξαν στη συναυλία τους στην Αργεντινή βάση της Carlini στην Ανταρκτική. Η συναυλία τους έγινε η δεύτερη που έλαβε χώρα ποτέ στην Ανταρκτική και το ακροατήριο τους αποτελείτο από 7 άτομα.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα